Vergelijk 2.685.963 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

T-Mobile Basis 150

Informatie, tarieven en telefoon aanbiedingen bij het T-Mobile Basis 150 abonnement.
150 belminuten, keuze uit verschillende internetbundels, gratis online berichten versturen.

Populaire telefoons bij T-Mobile Basis 150

Alle mobiele telefoons met T-Mobile Basis 150

Informatie over T-Mobile Basis 150

T-Mobile Basis 150 is ideaal voor de gebruiker die niet zoveel belt, maar wel altijd bereikbaar wil zijn op zijn e-mail, Facebook of WhatsApp. Bij het abonnement krijg je 150 belminuten en onbeperkt internet met een snelheid van 64 Kbps. Wil je liever meer bellen? Kijk dan eens naar T-Mobile Basis 200 of T-Mobile Basis 300. Voor minder belminuten is er T-Mobile Basis 90.

Belangrijkste voordelen

  • Extra voordelig
  • 150 belminuten
  • Altijd onbeperkt internetten met een snelheid van 64 Kbps
  • Keuze uit verschillende databundels en extra opties

Het abonnement

Voor een bijzonder lage prijs per maand krijg je 150 belminuten en onbeperkt internetten met een snelheid van 64 Kbps. Dit is snel genoeg voor het versturen van een e-mailtje of om te WhatsAppen. Video’s bekijken en surfen gaat al een stuk lastiger. Gelukkig zijn er diverse internetbundels verkrijgbaar met een hogere snelheid.

Extra bundels

Je hebt de keuze uit verschillende extra bundels. Ten eerste zijn er verschillende internetbundels met een hogere snelheid (15 Mbps) waarmee je alles kunt doen. Er zijn drie varianten beschikbaar voor een meerprijs per maand: 250, 500 of 1 GB.

Bij het abonnement zitten geen sms’jes inbegrepen. Uiteraard kun je hier wel een bundel voor afsluiten. Je betaalt dan een vast bedrag per maand en hebt de keuze uit 100 of onbeperkt sms’jes. Je kan ook MB's bijkopen als je wil. Dat gaat dan per 100 of per 500 MB.

Contract

Je kunt een T-Mobile Basis-abonnement afsluiten voor 2 jaar. De aansluitkosten voor een nieuw abonnement bedragen 53 euro. Bundels kunnen altijd verhoogd of verlaagd worden, maar nooit lager dan de oorspronkelijke bundel.

Vergelijkbaar met T-Mobile Basis 150

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden