Vergelijk 2.401.927 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Sizz Lover

Informatie, tarieven en telefoon aanbiedingen bij het Sizz Lover abonnement.
275 belminuten, onbeperkt SMS’en, internetbundel van 1 GB, gratis RTL-programma’s kijken.
Dit abonnement wordt niet langer aangeboden door Sizz.

Informatie over Sizz Lover

Sizz is een moderne provider die zich richt op het vrouwelijk geslacht. Binnen de bundel is bellen, sms'en én internetten inbegrepen. Sizz Lover probeert zich te profileren door binnen en buiten de bundel hetzelfde bedrag te rekenen voor bellen en sms'en. Men maakt gebruik van het Vodafone-netwerk en werkt nauw samen met RTL.

Abonnement

Het Sizz Lover abonnement rekent zowel binnen als buiten de bundel €0.12 per minuut. SMS'jes zijn onbeperkt bij alle Sizz-abonnementen, dus ook bij deze. Maandelijks zitten er 275 minuten binnen je bundel. Het internet dat binnen de bundel zit, kent een datalimiet van 1000 MB, met een snelheid van 7,2 Mbps voor downloads en 2000 Mbps voor uploads. 

Extra's

Voor elke MB buiten de bundel moet je €0.05 euro aftikken als je in Nederland bent. In het buitenland internetten kan via de Alles-in-1 Op Reis Dagbundel van 2 euro. Je krijgt dan 20 belminuten, 20 smsjes en 35 MB. Dit kan binnen de EU en Turkije, Australië en Japan.

Door de samenwerking met RTL kun je toetreden tot de wereld van RTL. Je kan gratis RTL gemist kijken en jij bent als klant van Sizz als eerste op de hoogte van alle RTL-nieuwtjes voordat deze bij RTL Boulevard aan bod komen. Het is daarnaast mogelijk om GTST-afleveringen te bekijken, 1 dag voordat ze op TV komen.

Contract

Je bundel is twee maanden geldig en eerst wordt je nieuwe tegoed gebruikt. Daarnaast worden alle gesprekken in minuten verrekend. Aansluitkosten zijn eenmalig €25 en je ontvangt een sms als je databundel voor 90% is verbruikt.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden