Vergelijk 2.670.373 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

KPN Personal Sim Bel-SMS-Web 275

Informatie, tarieven en telefoon aanbiedingen bij het KPN Personal Sim Bel-SMS-Web 275 abonnement.
 
Dit abonnement wordt niet langer aangeboden door KPN. Bekijk actuele KPN abonnementen.

Informatie over KPN Personal Sim Bel-SMS-Web 275

Het KPN Personal Sim Bel-SMS-Web 275-abonnement is bedoeld voor mensen die redelijk gemiddeld van hun telefoon gebruikmaken om te bellen of SMSen, en er ook mee willen kunnen internetten. Zoals de naam al aangeeft biedt deze bundel je 275 belminuten of SMSjes. Daarnaast krijg je ook nog eens 500 MB aan data. KPN biedt daarnaast talloze bundels waarmee jij je abonnement kunt uitbreiden. Bij dit abonnement worden gesprekken per seconde verrekend met een minimum van één minuut.

Tarieven

Bij dit abonnement betaal je evenveel voor belminuten en SMSjes. De kosten bedragen 12 cent per eenheid. Meer bellen of SMSen buiten de bundel is ook mogelijk, dan kost het je € 0,35 per gebelde minuut of verstuurde sms. Bundeltegoed dat je niet gebruikt kan je één maand meenemen. Dit overgebleven tegoed wordt verrekend tegen buitenbundeltarief. Bellen en sms'en in het buitenland wordt vanuit je tegoed verrekend.

Internet & extra bundels

Je snelheid bij het internet in deze bundel bedraagt 2 Mbit/s bij downloaden, 0,1 Mbit/s voor uploaden. Mocht je willen internetten met deze bundel, dan is dat mogelijk voor 10 cent per MB. Daarnaast zijn er enkele extra bundels, waaronder de SMS Totaal bundel voor 10 euro. Die geeft je 1000 SMSjes extra, waarmee je dus maar 1 cent per bericht betaalt. Ook is er Avondbundel, waarmee je voor 7,50 voordelig kunt bellen in de avond. Er is ook een speciale BlackBerry Bundel, waarmee je altijd toegang hebt tot je mail en waarmee je kan pingen via BlackBerry Messenger.

Als je behoefte hebt aan extra MB's kun je de KPN Spotifybundel afsluiten. Dan krijg je voor 10 euro per maand 500MB bovenop je bundel, en krijg je een gratis Spotify Premium account ter waarde van tien euro per maand!

Contract

Het KPN Personal Sim Bel-SMS-Web abonnement is verkrijgbaar in een 1-jarige en een 2-jarige versie. Het is op elk moment mogelijk om de inhoud van je abonnement te veranderen. De eenmalige aansluitkosten van dit pakket zijn € 29,95.

Vergelijkbaar met KPN Personal Sim Bel-SMS-Web 275

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden