Vergelijk 2.388.015 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

KPN Personal Sim Bel-SMS 100

Informatie, tarieven en telefoon aanbiedingen bij het KPN Personal Sim Bel-SMS 100 abonnement.
 
Dit abonnement wordt niet langer aangeboden door KPN. Bekijk actuele KPN abonnementen.

Informatie over KPN Personal Sim Bel-SMS 100

Het KPN Personal Sim Bel-SMS 100 is bedoeld voor mensen die vrij weinig van hun telefoon gebruikmaken om te bellen of SMSen: je krijgt 100 belminuten of SMSjes. KPN biedt daarnaast talloze bundels waarmee jij je abonnement kunt uitbreiden. Bij dit abonnement worden gesprekken per seconde verrekend met een minimum van één minuut.

Tarieven

Bij dit abonnement betaal je evenveel voor belminuten en SMSjes.  De kosten bedragen 20 cent per eenheid. Meer bellen of SMSen buiten de bundel is ook mogelijk, dan kost het je € 0,35 per gebelde minuut of verstuurde sms. Bundeltegoed dat je niet gebruikt kan je één maand meenemen. Dit overgebleven tegoed wordt verrekend tegen buitenbundeltarief. Bellen en sms'en in het buitenland wordt vanuit je tegoed verrekend.

Internet & Extra bundels

Mocht je willen internetten met deze bundel, dan is dat mogelijk voor 10 cent per MB. Je snelheid  bedraagt dan 2 Mbit/s bij downloaden, 0,1 Mbit/s voor uploaden. Daarnaast zijn er enkele extra bundels, waaronder de SMS Totaal bundel voor 10 euro. Die geeft je 1000 SMSjes extra, waarmee je dus maar 1 cent per bericht betaalt. Ook is er Avondbundel, waarmee je voor 7,50 voordelig kunt bellen in de avond.

Contract

Het KPN Personal Sim Bel-SMS abonnement is verkrijgbaar in een 1-jarige en een 2-jarige versie. Het is op elk moment mogelijk om de inhoud van je abonnement te veranderen. De eenmalige aansluitkosten van dit pakket zijn € 29,95.

Vergelijkbaar met KPN Personal Sim Bel-SMS 100

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden