Vergelijk 3.138.039 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

KPN Onbeperkt minuten + 5 GB

Informatie, tarieven en telefoon aanbiedingen bij het KPN Onbeperkt minuten + 5 GB abonnement.
Onbeperkt bellen en SMS’en, 4G-internetbundel van 2000 MB, keuze uit verschillende bundels.

Populaire telefoons bij KPN Onbeperkt minuten + 5 GB

Alle mobiele telefoons met KPN Onbeperkt minuten + 5 GB

Informatie over KPN Onbeperkt minuten + 5 GB

Met het KPN Zorgeloos Instap abonnement kun je onbeperkt bellen en sms'en. Ook krijg je 1000 MB internet op het landelijk dekkende 4G-netwerk van KPN. Het is daarmee ideaal voor mensen die hun smartphone regelmatig gebruiken. Heb je meer internet nodig? Kijk dan eens naar KPN Zorgeloos Standaard.

Abonnement

Met dit KPN-abonnement kun je onbeperkt bellen en sms'en. Handig voor mensen die hun telefoon regelmatig gebruiken. Uiteraard is het abonnement ook voorzien van een internetbundel. Bij KPN Instap is deze 1000 MB. Dat gebruik je met de volledige snelheid die het 4G-netwerk van KPN kan bieden, namelijk1 50 Mbps of zelfs meer.

Is je internetbundel op? Dan hoef je niet bij te betalen. In plaats daarvan wordt de internetsnelheid verlaagd naar 64 Kbps. Dit is genoeg om mee te e-mailen of WhatsAppen. Uitgebreid surfen wordt helaas wat lastiger. Daar is de snelheid helaas te laag voor.

Geen lease

Deze KPN-abonnementen hebben geen leaseconstructie. Je betaalt apart voor je toestel, maar je mag hem aan het einde van je abonnement wel houden. Je hebt de keuze uit drie toestelcategorieën: Basis, Standaard en Luxe. Hoe duurder het toestel, hoe meer je per maand betaalt voor je abonnement.

Voordeelbundels

In je abonnement zit standaard de optie HotSpots inbegrepen. Hiermee maak je gebruik van gratis wifi-hotspots van KPN door heel Nederland. Daarnaast is er ToestelVeilig; een app waarmee je makkelijk je smartphone terugvindt wanneer je hem kwijt bent. De dienst is beschikbaar voor Android- en BlackBerry-toestellen.

Voor families is het mogelijk om extra korting te krijgen met KPN Compleet. Hiermee kun je je mobiele abonnement combineren met andere abonnementen of een vast internet- en televisiepakket. Hiermee krijg je 5 euro korting op je abonnement in combinatie met een ander mobiel abonnement, terwijl je databundel verdubbeld wordt als je ook nog een vaste aansluiting bij KPN hebt. Bovendien mag je ook een extra zenderpakket uitzoeken voor deze aansluiting. KPN Compleet activeer je gemakkelijk via de website van KPN of de MijnKPN-app.

Belangrijkste kenmerken

  • Onbeperkt bellen en sms'en
  • 1000 MB internet van tot wel 150 Mbps
  • Gebruikmaken van het nieuwe, landelijk dekkende 4G-netwerk
  • Altijd online: na bereiken bundel wordt snelheid verlaagd
  • Geen lease, toestel is van jou

Contract

Je kan een KPN Zorgeloos Instap-abonnement afsluiten voor 1 of 2 jaar. Dan mag je ook een toestel uitzoeken. De aansluitkosten bedragen 29,95 euro. Je krijgt altijd een toestel bij je abonnement, maar bij de duurdere modellen gaat ook het bedrag dat je per maand betaalt omhoog.

Vergelijkbaar met KPN Onbeperkt minuten + 5 GB

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden