Vergelijk 2.359.319 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

KPN Mobiel 100

Informatie, tarieven en telefoon aanbiedingen bij het KPN Mobiel 100 abonnement.
100 belminuten of SMS’jes, keuze uit verschillende internetbundels, gratis bellen naar andere KPN nummers, toestellease.
Dit abonnement wordt niet langer aangeboden door KPN. Bekijk actuele KPN abonnementen.

Informatie over KPN Mobiel 100

KPN Mobiel 100 is een abonnement voor mensen die niet veel bellen en SMS'en. Het is een flexibel abonnement, waarbij je er iedere maand gemakkelijk voor kunt kiezen om meer (of minder) belminuten, SMS'jes, en MB's af te nemen. Ook heb je door KPN ToestelLease beter inzicht in de kosten van je toestel, en bij problemen zorgt KPN dat je binnen 24 uur een nieuw toestel in handen hebt.

Het abonnement

Bij dit abonnement krijg je per maand 100 belminuten of SMS'jes. Daarnaast is het gratis om te bellen naar andere KPN-klanten. Gesprekken met vrienden of collega's die ook op KPN zitten gaan dus niet van je maandelijkse beltegoed af. Je betaalt voor een gesprek per seconde, behalve voor de eerste minuut, die betaal je altijd volledig.

Voordeelbundels

Internet zit standaard niet inbegrepen bij dit KPN Mobiel abonnement. Wil je dus niet internetten op je mobiel, dan hoef je er ook niet voor te betalen! Wel internet op je telefoon? Dan zijn er vier bundels om uit te kiezen: 250 MB, 1000 MB, 2500 MB (4G) en 5000 MB (4G). Hoe meer internet je per maand afneemt, hoe hoger de up- en downloadsnelheid ook ligt.

Ook zijn er nog een aantal extra bundels te kiezen, zoals de KPN Spotifybundel. Daarbij krijg je voor 10 euro per maand gratis Spotify Premium, waarmee je onbeperkt muziek mag luisteren via de populaire Spotify dienst. Daarbij krijg je ook nog eens 500 MB datategoed per maand extra.

KPN ToestelLease

Bij KPN Mobiel betaal je iedere maand een vast bedrag om je toestel te leasen. Daardoor heb je beter inzicht in hoeveel je precies kwijt bent aan je telefoon. Neem je een toptoestel dan betaal je al gauw een paar tientjes per maand voor je smartphone, bij een goedkopere telefoon ben je minder dan een tientje per maand kwijt.

Een voordeel van KPN ToestelLease is de uitgebreide service die je erbij krijgt. Loop je onverhoopt tegen technische problemen aan met je toestel, dan zorgt KPN dat er binnen een dag een monteur op je stoep staat om het probleem op te lossen. Kan het probleem niet ter plekke worden opgelost, dan krijg je gewoon gratis een tijdelijk leentoestel. Vallen de problemen binnen je garantie dan is al die service helemaal gratis!

Contract

KPN Mobiel-abonnementen kunnen voor 1 of 2 jaar worden afgesloten. Je kunt tussendoor gratis en voor niets altijd een goedkoper of duurder abonnement nemen, mocht je meer willen bellen en SMS'en. Je maandelijkse tegoed is steeds maar één maand geldig en kan dus niet meegenomen worden naar de volgende maand. Aan het eind van je contractperiode is het toestel niet van jou; mocht je het toch willen houden, dan moet je een klein bedrag bijbetalen aan KPN.

Vergelijkbaar met KPN Mobiel 100

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden