Vergelijk 3.032.891 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

KPN 150 minuten + 0 GB

Informatie, tarieven en telefoon aanbiedingen bij het KPN 150 minuten + 0 GB abonnement.
150 belminuten of sms'jes.

Populaire telefoons bij KPN 150 minuten + 0 GB

Alle mobiele telefoons met KPN 150 minuten + 0 GB

Informatie over KPN 150 minuten + 0 GB

Met het KPN Mobiel Basis abonnement krijg je een simpel mobiel abonnement voor weinig geld. Je krijgt maandelijks een vast aantal belminuten, sms'jes en MB's, maar dat kan eventueel uitgebreid worden met extra bundels. Ook krijg je toegang tot KPN's razendsnelle 4G-netwerk. Liever wat grotere bundels? Dan kun je ook KPN Zorgeloos Instap overwegen.

Abonnement

Voor een vast maandelijks bedrag krijg je 150 belminuten of sms'jes per maand, plus een databundel van 500 MB. Extra pluspunt is dat die die data kan verstoken via het landelijk dekkende 4G-netwerk van KPN, met een snelheid van tot wel 150 Mbps. Is je internetbundel op? Dan hoef je niet bij te betalen. In plaats daarvan wordt de internetsnelheid verlaagd naar 64 Kbps. Dit is genoeg om mee te e-mailen of WhatsAppen. Uitgebreid surfen wordt met die snelheid echter geen feest.

Geen lease

Deze KPN-abonnementen hebben geen leaseconstructie. Je betaalt apart voor je toestel, maar je mag hem aan het einde van je abonnement wel houden. Je hebt de keuze uit drie toestelcategorieën: Basis, Standaard en Luxe. Hoe duurder het toestel, hoe meer je per maand betaalt voor je abonnement.

Voordeelbundels

In je abonnement zit standaard de optie KPN WiFi inbegrepen. Hiermee maak je gebruik van gratis wifi-hotspots van KPN door heel Nederland. Daarnaast is er ToestelVeilig; een app waarmee je makkelijk je smartphone terugvindt wanneer je hem kwijt bent. De dienst is beschikbaar voor Android- en BlackBerry-toestellen.

Voor families is het mogelijk om extra korting te krijgen met KPN Compleet. Hiermee kun je je mobiele abonnement combineren met andere abonnementen of een vast internet- en televisiepakket. Hiermee krijg je 5 euro korting op je abonnement in combinatie met een ander mobiel abonnement, terwijl je databundel verdubbeld wordt als je ook nog een vaste aansluiting bij KPN hebt. Bovendien mag je ook een extra zenderpakket uitzoeken voor deze aansluiting. KPN Compleet activeer je gemakkelijk via de website van KPN of de MijnKPN-app.

Belangrijkste kenmerken KPN Mobiel Basis

  • 120 minuten bellen en sms'en
  • 500 MB internet van 150 Mbps
  • Gebruikmaken van het razendsnelle 4G-netwerk
  • Altijd online: na bereiken bundel wordt snelheid verlaagd

Contract

Je kan een KPN Basis-abonnement afsluiten voor 1 of 2 jaar. Dan mag je ook een toestel uitzoeken. De aansluitkosten bedragen 29,95 euro. Je krijgt altijd een toestel bij je abonnement, maar bij de duurdere modellen gaat ook het bedrag dat je per maand betaalt omhoog.

Vergelijkbaar met KPN 150 minuten + 0 GB

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden