Vergelijk 2.374.312 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

hollandsnieuwe Sim Only 275

Informatie, tarieven en telefoon aanbiedingen bij het hollandsnieuwe Sim Only 275 abonnement.
275 belminuten of SMS’jes, opwaarderen na bereiken limiet bundel.
Dit abonnement wordt niet langer aangeboden door hollandsnieuwe. Bekijk actuele hollandsnieuwe abonnementen.

Informatie over hollandsnieuwe Sim Only 275

hollandsnieuwe voorafvoordeel 275 is een abonnement voor mensen veel en goedkoop willen SMS'en en bellen, en eigenlijk niet of nauwelijks internetten. Daarnaast is buiten je bundel bellen of SMS'en bijzonder voordelig met hollandsnieuwe! Gesprekken worden afgerond op de hele minuut. MMS'en binnen dit abonnement is helaas niet mogelijk.

Abonnement

De hollandsnieuwe voorafvoordeel 275 maakt bellen en sms'en een stuk fijner, omdat de kosten voor extra minuten buiten je bundel even hoog zijn als de prijs die je betaalt voor de minuten en sms'jes binnen je bundel. Een belminuut of sms kost bij dit abonnement €0,04. Standaard krijg je 275 belminuten óf SMS'jes per maand.. Als je bundel op is, kan je niet meer bellen of sms'en tenzij je opwaardeert. Daarvoor betaal je dus evenveel als binnen je bundel. Ook is het mogelijk om te kiezen voor 'automatisch opwaarderen'. Bij de bundel is internet niet inbegrepen.

Bundels

Naast je reguliere abonnement kun je ook kiezen voor '1000 sms'-bundel, met deze optie krijg je maandelijks 1000 sms'jes voor €10. Tevens is het mogelijk om voor een tientje '500 MB' aan te schaffen, hierbij krijg je maandelijks de beschikking over 500 MB in je datapakkket extra.

Contract

De contractsduur is 12 of 24 maanden, aansluitkosten van dit abonnement zijn €10. Het overgebleven tegoed is drie maanden geldig. Opwaarderen kan zowel via internet als sms, 'automatisch opwaarderen' aanzetten kan alleen via internet.

Vergelijkbaar met hollandsnieuwe Sim Only 275

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden