Vergelijk 3.033.963 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

hollandsnieuwe 2000

Informatie, tarieven en telefoon aanbiedingen bij het hollandsnieuwe 2000 abonnement.
2000 belminuten, sms'jes of MB's per maand. Zeer flexibel abonnement.

Populaire telefoons bij hollandsnieuwe 2000

Alle mobiele telefoons met hollandsnieuwe 2000

Informatie over hollandsnieuwe 2000

Bij dit Hollandsnieuwe abonnement krijg je maandelijks 1500 belminuten, sms'jes en MB's. Alles komt uit dezelfde bundel, zodat je niet hoeft te betalen voor dingen die je ook niet verbruikt. Bovendien weet Hollandsnieuwe de kosten laag te houden zodat je een lage maandprijs hebt. De provider gebruikt het betrouwbare, landelijk dekkende netwerk van Vodafone, dus je hebt gewoon overal in Nederland bereik.

Flexibel: Alles-in-1 abonnement

Bij veel providers wordt je verplicht aparte bundels te kiezen voor bellen, sms'en en internetten. Zo zit je opeens vast aan kosten voor dingen die je toch nooit gebruikt. Hollandsnieuwe lost dit probleem op met zijn Alles-in-1 bundels, waarbij al je verbruik uit dezelfde bundel. Een minuut bellen staat gelijk aan het versturen van een sms'je of het verbruiken van een MB. Bovendien kun je je abonnement elke maand aanpassen.

Daarmee ben je ontzettend flexibel. Ben je een maand wat vaker aan het sms'en maar heb je geen mobiel internet nodig? Dan hoef je je abonnement niet aan te passen. Of als je juist een maand veel onderweg bent en leunt op mobiel internet dan zit je ook goed. Ben je door je bundel heen, dan kun je voor dezelfde bundelprijzen eenmalig je tegoed aanvullen. Tegoed is één maand geldig, maar alles wat je extra opwaardeert kun je zes maanden gebruiken. Je krijgt automatisch een waarschuwing per SMS als je bijna of helemaal door je maandelijkse tegoed heen bent.

Mobiel internet en buitenlandtarieven

Mobiel internet bij Hollandsnieuwe gaat via het 3G-netwerk van Vodafone. De maximale downloadsnelheid van dit netwerk is 14,4 Mbps, in de praktijk komt dit neer op ongeveer 2 tot 4 Mbps. De praktische uploadsnelheid bij Hollandsnieuwe is zo'n 0,7 tot 1,1 Mbps.

Hollandsnieuwe kan ook gebruikt worden om te bellen, sms'en of internetten in het buitenland. De kosten hiervoor kunnen afgerekend worden via je maandelijkse bundel, maar de tarieven liggen wel iets hoger. De precieze buitenlandtarieven zijn terug te vinden op de site van Hollandsnieuwe en zijn afhankelijk van het land waar je zit. 

Vergelijkbaar met hollandsnieuwe 2000

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden