Vergelijk 2.359.319 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Hi Messaging 500

Informatie, tarieven en telefoon aanbiedingen bij het Hi Messaging 500 abonnement.
500 belminuten of SMS’jes, keuze uit verschillende internetbundels, gratis online berichten versturen, toestellease.
Dit abonnement wordt niet langer aangeboden door Hi.

Informatie over Hi Messaging 500

Hi Messaging 500 is een abonnement voor mensen die niet veel bellen en/of SMS'en. Het is een enorm flexibel abonnement: je kiest zelf welk toestel je wilt en wat voor aanvullende internetbundel jij nodig denkt te hebben. Daarnaast hoef je door de Hi ToestelLease nooit een bedrag van tevoren te betalen als jij graag het nieuwste toestel wilt hebben. 

Het abonnement

Je krijgt 500 eenheden, die je aan belminuten, SMS'jes of MMS'jes kan besteden. WhatsAppen is altijd gratis, want je krijgt bij elke abonnementsvorm toegang tot internet met een snelheid van 32 Kbps. Je belminuten zijn helaas maar 1 maand geldig. Je bent verplicht een internetbundel te kiezen, dus staar je niet blind op de prijzen van de losse abonnementen. 

Voordeelbundels

De meest belangrijke voordeelbundel is de internetbundel. Hi deelt die op in vier categorieeën. Hi Medium (500 MB), Large (1GB), XL Spotify (2GB) en XL 4G (4GB). Ben je over je limiet heen? Dan kan je onbeperkt met 32 Kbps internetten. Het is bij Hi dus niet mogelijk om torenhoge rekeningen te krijgen omdat je telefoon per ongeluk je hele Spotify-playlist heeft gedownload.

Wanneer je voor Hi Large, XL Spotify of XL 4G kiest kun je gratis sms'en. Bij XL Spotify luister je daarnaast onbeperkt naar muziek via Spotify Premium. Gratis naar andere Hi-abonnees bellen kan bij de bundels XL Spotify en XL 4G.

Hi biedt daarnaast enkele voorbeelbundels aan, waarmee het mogelijk is om je abonnement beter aan te passen aan je wensen. Met Eindeloos SMS krijg je bijvoorbeeld 3000 SMSjes extra voor een vast bedrag per maand. Ga je op vakantie, dan is er de Hi Vakantie-bundel met 40 belminuten, 120 SMS'jes of 120 minuten gebeld worden overal in de EU. Met de Hi Vakantie Internetbundel krijg je100 MB aan internettegoed, bruikbaar in alle EU-landen. Met de Hi Spotify-bundel krijg je 500 MB extra internet. Bij die bundel mag je ook nog eens gratis gebruikmaken van Spotify Premium, waarmee je onbeperkt muziek kan luisteren op je mobiel.

Hi ToestelLease

Dankzij de ToestelLease hoef je nu niet meer vooraf bij te betalen voor het toestel dat jij graag wilt hebben, je least het toestel gewoon. Als je de nieuwste telefoon wilt hebben betaal je een paar euro per maand extra, en als je liever wilt besparen op je telefoon kies je gewoon een eenvoudig model. De keuze van je toestel staat volledig los van je belminuten of je internetbundel. Gaat je toestel kapot? Dan staat er binnen 24 uur een reparateur aan de deur die je telefoon ter plekke repareert. Als het probleem te complex is neemt de reparateur je toestel mee en krijg je een leentoestel met hetzelfde besturingssysteem voor in de tussentijd. En dit kost je allemaal niets. 

Contract

Het Hi Messaging abonnement is verkrijgbaar in een 1-jarige en een 2-jarige versie. Aan het eind van je contract moet je wel je toestel inleveren, je least het immers. Wel biedt Hi je dan de mogelijkheid het toestel voor een kleine meerprijs te kopen. Als je niets doet, loopt het abonnement verder geruisloos door en is het per maand opzegbaar.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden