Vergelijk 3.215.039 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Ben Onbeperkt

Informatie, tarieven en telefoon aanbiedingen bij het Ben Onbeperkt abonnement.
Onbeperkte belminuten en smsjes, keuze uit verschillende internetbundels

Populaire telefoons bij Ben Onbeperkt

Alle mobiele telefoons met Ben Onbeperkt

Informatie over Ben Onbeperkt

Het Ben Onbeperkt abonnement is voor consumenten die altijd willen kunnen bellen en sms'en. Met dit onbeperkte mobiele abonnement hoef je je nooit zorgen te maken dat je belminuten bijna op zijn. Ben biedt grote bundels voor relatief lage prijzen, en maakt gebruik van het netwerk van T-Mobile waardoor je altijd en overal bereik hebt. Heb je minder belminuten en sms'jes nodig, dan kun je ook kiezen voor het goedkopere Ben 300 abonnement.

Abonnement

Bij het Ben Onbeperkte abonnement krijg je onbeperkte belminuten en sms'jes per maand. Dat betekent dat je zoveel kunt bellen en sms'en als je maar wil. Bellen naar buitenlandse nummers en 0900-nummers kost wel extra geld. Mocht je een mms'je willen versturen, dan betaal je daar ook extra voor. Internetten zonder internetbundel kan, maar kost 30 cent per MB.

Uitbreidingsmogelijkheden

Wil je een internetbundel afsluiten bij je abonnement, dan biedt Ben verschillende keuzes. Zo zijn er 3G-internetbundels van 200, 500 of 100 MB. Deze bieden downloads van 14,4 Mbps en uploads van 2 Mbps. Grotere bundels met hogere snelheden nodig? Dan kun je kiezen voor de 1500 MB bundel, met 4G-snelheden van 15 Mbps. Bij de 2500 MB bundel haal je zelfs snelheden van 25 Mbps.

Contract

Je sluit een Ben-abonnement af met een looptijd van 24 maanden. De aansluitkosten bij een nieuw abonnement zijn €14,99. Belminuten en sms'jes zijn slechts één maand geldig en kunnen niet meegenomen worden naar de volgende maand.

Vergelijkbaar met Ben Onbeperkt

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden