Vergelijk 1.310.524 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Het team achter GSMinfo.nl

Jeroen Pfeil

Jeroen Pfeil

Marketing en development

Oprichter en technische man van GSMinfo.nl. Is geen fan van Apple en doet het daarom al jarenlang braaf met zijn Androids. Bij tijd en wijle een heus grammaticaal genie, maar houdt zich over het algemeen bezig met ingewikkelde codes waar de gemiddelde Harry niks van snapt. Maakt in zijn vrije tijd graag tripjes naar zonnige oorden.

Bekijk artikelen van Jeroen
Lasse Robroek

Lasse Robroek

Front-end webdesigner

Deze zelfbenoemde Photoshop-connaisseur is het creatief brein achter de voorkant van GSMinfo.nl. Leeft op een dieet van Mango's en Jelly Beans maar lust op z'n tijd ook best een Appel. Momenteel werkzaam vanuit het land van Huawei en ZTE, maar is ondanks de grote afstand nog altijd zeer nauw bij het team betrokken.

Pieter Hengst

Pieter Hengst

Redacteur

De grammatica-goeroe en ABN-protagonist van GSMinfo.nl. Hoofdelijk verantwoordelijk voor megagrote Note II-poster op het kantoor. Deze redacteur heeft speciale affiniteit voor Doro's, Emporia's en hun aimabele clientèle. Heeft zelf (verrassend) een Galaxy Note II, maar houdt van alle glimmende gadgets.

Bekijk artikelen van Pieter
Thomas Haenen

Thomas Haenen

Hoofdredacteur

Is als een kind zo blij met een stuk gloednieuwe technologie in z'n handen, al is het maar omdat hij voor 99% een klein kind is gebleven. Mocht je een artikel zien waarin honderden woorden worden verspild aan de geneugten van een mooi touchscreen, dan is de kans groot dat het van hem komt.

Bekijk artikelen van Thomas

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden