Vergelijk 1.346.188 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Beste Windows Phone telefoons

Alle mobiele telefoons

Informatie over Windows Phone

In dit overzicht vind je in één oogopslag alle toestellen met Windows Phone. Microsofts besturingssysteem is voor ieder budget en zeer gebruiksvriendelijk.

Wat is Windows Phone?

Windows Phone is het mobiele besturingssysteem van Microsoft. De eerste versie, Windows Phone 7, werd op 21 oktober 2010 gelanceerd. Met Windows Phone 8, dat sinds november 2012 beschikbaar is, zijn vele nieuwe features toegevoegd. Windows Phone is een toegankelijker besturingssysteem, waarbij je altijd in één oogopslag kunt zien op het startscherm wat voor nieuwe meldingen je allemaal hebt. Nieuwe updates wordt namelijk direct getoond in de 'Live Tiles' van al je apps. Windows Phone is zonder twijfel het meest gebruiksvriendelijke mobiele besturingssysteem op de markt. 

Startscherm van Windows Phone

Op het homescreen van Windows Phone is dankzij de Live Tiles in één oogopslag te zien wat er gebeurt, wat er nog moet plaatsvinden en wat je allemaal hebt gemist. Je kunt deze tegels helemaal zelf indelen: kies voor een kleine tegel als je alleen een snelkoppeling wil naar je app, of voor een grotere tegel als je een compleet en duidelijk overzicht wil zien van de laatste updates van die app. Voor elke app is een Live Tile beschikbaar: je kunt zelfs een Live Tile maken voor individuele contacten! Zo heb je gemakkelijk zicht op de laatste updates of berichten van een vriend of collega.

Nieuw in Windows Phone 8

De recente GDR3-update voor Windows Phone 8 voegde enkele andere veelgevraagde features toe aan het OS. Zo kun je een rotatielock instellen, zodat de beelden op je smartphone niet gelijk meedraaien zodra je je toestel een beetje kantelt. Ook kun je nu custom ringtones voor Windows Phone maken, en er is een auto-modus die het makkelijker en veiliger maakt om je smartphone onderweg te gebruiken.

Lees verder / Inklappen
Pre order Microsoft Lumia 535 Microsoft Lumia 535 Gratis met abonnement
Verwacht: januari 2015
Vergelijk prijzen

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden