Vergelijk 984.800 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal
Sonim XP3300 Force

Sonim XP3300 Force reviews

Sonim XP3300 Force mobiele telefoon reviews en ervaringen van gebruikers.
3 reviews geplaatst Review schrijven
GSMinfo.nl expert review door Erik Molkenboer
De Sonim XP3300 Force is dé telefoon voor bouwvakkers, transportmedewerkers en andere zware beroepen. Het toestel is namelijk niet kapot te krijgen. In deze review neem ik deze Sonim uitgebreid onder de loep. Sonim XP3300 Force review

Pluspunten:

de sonim is een no-nonsense toestel. ik zocht een toestel dat tegen een stootje kon en verder gewoon zijn werk moest doen.
De sonim doet het gewoon altijd. Lekker lange standby-tijd. je hoeft niet om de haverklap te laden. Ik gebruik hem zowel prive als voor mijn hobby EHBO, waarbij een goed communicatie0middel van levensbelang kan zijn.

Minpunten:

dit toestel is niet geschikt voor nl-alert. dat vind ik wel erg jammer.

Pluspunten:

Altijd Nokia gekocht, echter de laatste 6 maanden iedere keer het scherm gebarsten. Dus drie goedkope Nokia's in de prak binnen de 6 maanden.Goedkoop blijkt in mijn geval duurkoop te zijn.Drie jaar geleden een Sonim (diensttelefoon) aangeschaft op het werk. Blijkt dat de telefoon hoewel bij dagelijks gebruik door verschillende werknemers deze telefoon nog geen mankement vertoont, ook het scherm is nog geheel krasvrij. Een zeker pluspunt is de zeer harde beltoon die je kan instellen.Daarom gisteren een eigen Sonim xp3300 Force bestelt. Laat zeker nog wel weten hoe hij bevalt, of niet!

Minpunten:

Kan nog geen duidelijke minpunten aangeven,zodra ik die ervaar zal ik het niet nalaten deze te delen.

Met vriendelijke groet, Frank

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden