Vergelijk 984.266 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal
Sonim XP3300 Force

Sonim XP3300 Force

Alles over de Sonim XP3300 Force, reviews, prijzen, specificaties, foto’s en meer.

Informatie over de Sonim XP3300 Force

Natuurlijk is ook deze Sonim, de XP3300 Force, de robuustheid zelve. Het toestel beschikt over allerhande certificaten die dat bewijzen. Het is duidelijk dat de XP3300 Force geschikt is voor mensen die vaak in omstandigheden komen, die voor de gemiddelde telefoon funest zouden zijn. Stof, water zand, deze telefoon kan er gewoon tegen. En je kan er ook foto's mee maken! Onderstaand filmpje laat zien dat de Force het zelfs in de meest extreme omstandigheden gewoon blijft doen.

Onverwoestbaar

Alle telefoons van Sonim zijn onverwoestbaar - en anders is er wel de drie jaar garantie mocht er toch iets misgaan. Met een naam als Force zal dit toestel zeker niet onder doen voor de rest. Zoals gezegd is ie bestend tegen schadelijke stoffen als zout, stof en zand, maar je kan hem ook van een aardige hoogte op de grond laten vallen, zonder gevolgen. Ook een tijdje onder water is geen probleem voor deze stevige knul.

Eigenschappen

Behalve onverwoestbaar zijn, biedt de XP3300 Force ook een rijtje handige eigenschappen. Zo behoort muziek luisteren tot de mogelijkheden, via de mp3-speler of FM-radio en ook is er een 2 megapixel camera met LED flash van de partij om fijne plaatjes te schieten. Internetten is ook een optie, zij niet het niet supersnel. Voor navigatie is ook een GPS-ontvanger aan boord, wat handig is voor mensen werkzaam zijn in logistiek of transport.

De Sonim XP3300 is niet alleen robuust, maar ook erg handig in gebruik. Geschikt voor de bouwvakker die gewoon wil kunnen bellen op het bouwterrein, maar ook voor mensen met een kort lontje die af een toe hun toestel op de grond smijten. Het kan gewoon!

Sonim XP3300 Force reviews

Onze bezoekers geven de Sonim XP3300 Force een gemiddelde beoordeling van 9.
Bekijk Sonim XP3300 Force reviews of schrijf zelf een review.

GSMinfo.nl expert review door Erik Molkenboer
De Sonim XP3300 Force is dé telefoon voor bouwvakkers, transportmedewerkers en andere zware beroepen. Het toestel is namelijk niet kapot te krijgen. In deze review neem ik deze Sonim uitgebreid onder de loep. Sonim XP3300 Force review

Pluspunten:

de sonim is een no-nonsense toestel. ik zocht een toestel dat tegen een stootje kon en verder gewoon zijn werk moest doen.
De sonim doet het gewoon altijd. Lekker lange standby-tijd. je hoeft niet om de haverklap te laden. Ik gebruik hem zowel prive als voor mijn hobby EHBO, waarbij een goed communicatie0middel van levensbelang kan zijn.

Minpunten:

dit toestel is niet geschikt voor nl-alert. dat vind ik wel erg jammer.

Pluspunten:

Altijd Nokia gekocht, echter de laatste 6 maanden iedere keer het scherm gebarsten. Dus drie goedkope Nokia's in de prak binnen de 6 maanden.Goedkoop blijkt in mijn geval duurkoop te zijn.Drie jaar geleden een Sonim (diensttelefoon) aangeschaft op het werk. Blijkt dat de telefoon hoewel bij dagelijks gebruik door verschillende werknemers deze telefoon nog geen mankement vertoont, ook het scherm is nog geheel krasvrij. Een zeker pluspunt is de zeer harde beltoon die je kan instellen.Daarom gisteren een eigen Sonim xp3300 Force bestelt. Laat zeker nog wel weten hoe hij bevalt, of niet!

Minpunten:

Kan nog geen duidelijke minpunten aangeven,zodra ik die ervaar zal ik het niet nalaten deze te delen.

Met vriendelijke groet, Frank

Telefoons vergelijkbaar met de Sonim XP3300 Force

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden