Vergelijk 1.995.310 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal
Samsung Galaxy TXT B5510

Samsung Galaxy TXT B5510 reviews

Samsung Galaxy TXT B5510 (Galaxy Y Pro) mobiele telefoon reviews en ervaringen van gebruikers.
23 reviews
Deze telefoon is niet langer te koop. Er zijn nog wel Samsung Galaxy TXT B5510 accessoires.
23 reviews geplaatst Review schrijven
3 dagen geleden

Pluspunten:

Het toestsenbord is erg handig
Je mag het toestel al eens laten vallen

Minpunten:

Het geheugen is rampzalig!
Veel apps kan je gewoon niet downloaden
Camera is ok, behalve geen flitser en geen voorcamera en sluitergeluid kan je niet uitschakelen
Je kan er amper wat muziek op krijgen
scherm is eigenlijk te klein.
Batterij laat ook te wensen over. Ik heb hem nu 5 jaar en moest hem ondertussen meer dan 1 keer per dag opladen. Opladen zelf duurde met moeite nog een uur, zogezegd...
februari 2014

Pluspunten:

- het toetsenbord, je kunt er supersnel en foutloos mee typen.
- loopt niet vaak vast
- onverwoestbaar, hij is 5 keer terwijl ik fietste op de straat gevallen en ik laat hem ongeveer dagelijks gewoon vallen. en nog steeds geen barstje ofzo (in 1,5 jaar)
- geluid is oké
- goedkoop

Minpunten:

- het geheugen is vreselijk, na twitter en facebook is die ongeveer vol
- valt vaak uit
- scherm is klein
- je kan meerdere apps (bijv. instagram) niet downloaden door het scherm
- batterij snel leeg
- sloom internet
- internet doet het bij mij 9 van de 10 keer niet. dan kan ik wel whatsappen maar geen youtube, twitter ofzo.
- mediascannen duurt lang
- de sd kaart is vaak "onverwachts verwijderd". mega irritant
- heel vaak een camera fout
- slechte camera
- sluitergeluid van de camera is niet uit te schakelen
- pakt mijn sim kaart vaak niet, dan staat er dat ik geen bereik heb en kan ik niet bellen, sms'en of gebeld worden.
- hij ziet er niet mooi uit..
- achterkant is van plastic, wat wél breek baar is. er zitten bij mij twee scheuren in de achterkant.
- na een tijdje worden de toetsjes slapper en gaat typen moeizamer
- geen voorcamera.. dat is toch wel handig.

ik raad je af deze mobiel te kopen, de eerste maand is die leuk enzo alleen later krijg je er veel problemen mee en ja ik ben hem na anderhalfjaar helemaal zat...
januari 2014

Pluspunten:

hij is erg goedkoop, ik speel bijna geen games dus het kleine scherm is niet erg. voor watsapp en fb messenger is het heel handig dat toestenbord

Minpunten:

weinig (RAM) geheugen, is heb een app gedownload om mijn geheugen schoon te houden. op deze manier gaat dat prima, klein minpuntje maar verder niet heel erg
januari 2014

Pluspunten:

Je kunt er meteen mee aan de sla, ligt goed in de handen en typen gaat erg makkelijk.

Minpunten:

Batterij is niks. Telefoon zal na een tijd steeds uitvallen. Heb dit al meerdere keren meegemaakt. Zelfs nogmaals dezelfde telefoon gekocht omdat hij redelijk goedkoop is. En na paar maanden alweer kapotte batterij.
Het geheugen is nihil. Je kan nog net facebook en whatsapp op je telefoon downloaden.
december 2013

Pluspunten:

Hij ligt goed in de hand en de combi toetsenbord met touchscreen is wel lekker handig

Minpunten:

De geheugen van de telefoon is rampzalig klein, ik heb er een 4 gb sd kaart ingezet maar daar zit alleen maar FB op en ik kan whats app er niet naar toekrijgen vanaf de telefoon dus blijft de melding maar doorgaan van geheugen vol van het toestel.
november 2013

Pluspunten:

Met het toetsenbord appart kan je erg snel en foutloos typen. Ook is de muziek gewoon goed. Snel te besturen en loopt bij mij niet zo vaak vast

Minpunten:

Heel weinig geheugen. Over paar weken nieuwe telefoon kopen omdat ik deze al langer heb en zat ben.
Ik moet bijna om de dag mn gegevens wissen bij apps als twitter en whatsapp. En sindskort kan ik soms ook geen fotos meer maken en moet ik er veel wissen. Maar ik kan dan niet in muziek en gallerij dus moet ik ze vanaf mn camera wissen.
oktober 2013

Pluspunten:

ik vind hem best snel!
goeie camera!
whats app doet het goed erop!
teostenbord ook goed!

Minpunten:

jammer dat je zo weinig geheugen heb elke week moet ik wel dingen verwijderen dat is heel vervelend!
september 2013

Pluspunten:

De combinatie van qwerty toetsenbord en touchscreen is erg fijn.

Minpunten:

Ik heb hem nu net een jaar maar ik ga zo snel mogelijk een nieuwe telefoon kopen. Mijn telefoon heeft alleen maar kuren. Het eerste half jaar re-startte hij meerdere malen per dag zomaar. De laatste paar maanden is dit alleen maar erger geworden en inmiddels heb ik erg veel moeite met hem aan doen en als hij eenmaal aan is, valt ie na niet al te lange tijd al weer uit.
Daarnaast is het intern geheugen erg klein. Omdat de meeste apps niet vanaf de SD kaart werken, moeten ze wel op je telefoon zelf en dan zit je al snel met 5 apps tegen je maximale interne geheugen aan.
Het is een leuke telefoon en hij ziet er leuk uit en zo maar het is absoluut geen aanrader. Een vriendin van mij heeft hem ruim een jaar gehad en had dezelfde kuren als ik. Zij kreeg hem ook niet meer aan.
augustus 2013

Pluspunten:

Het toetsenbord werkt heel erg fijn. Het is een van de weinige Android toestellen met een qwerty toetsenbord.
Hij is snel genoeg en niet duur.

Minpunten:

Vanaf dag 1 valt de telefoon om de haverklap uit.
Ik ben er meteen mee teruggegaan en omdat het een "dead on arrival" was hebben ze hem omgeruild.
Daarna ben ik 2 weken op vakantie geweest en kon ik dus niet meer terug gaan. Mijn nieuwe toestel heeft namelijk hetzelfde probleem. Het is echt ellende, mijn wekker gaat er smorgens niet door af, en ik ben vaak onbereikbaar.
Ik raad iedereen af deze telefoon te kopen. Ga dit probleem maar eens Googelen, het is namelijk veel voorkomend bij de Samsung txt!
juni 2013

Pluspunten:

Telefoon was niet duur, goede kwaliteit (kan behoorlijk tegen een stootje)
Ik vind hem snel genoeg,hij ligt goed in de hand.
Hij heeft voor mij al het nodgie; bellen, camera, internet, apps.
Ik vind het toetsenbord heerlijk en het touchscreen is nog een extra pluspunt.
Nog nooit kapot geweest o.i.d
Ben zeer tevreden over dit toestel.

Minpunten:

Sommige apps werken niet zo goed op deze mobiel, zoals e-mail apps.
Het scherm is wat klein t.o.v. andere smartphones.
mei 2013

Pluspunten:

Handig dat het zowel touchscreen heeft als een toetsenbord, hij gaat niet snel kapot. Hij is makkelijk te gebruiken.

Minpunten:

Zeer weinig intern geheugen. Er kunnen weinig apps op en als het geheugen vol zit, ontvang je geen sms'jes meer en is hij zeer traag. Omdat er een toetsenbord bij zit, is het scherm ook vrij klein. De camera is niet heel goed.
mei 2013

Pluspunten:

Fijn om de combinatie tussen touchscreen en toetsen te hebben.
Werkt goed en snel

Minpunten:

Interne opslag is klein (290 MB) waardoor je heel weinig apps kunt downloaden, het geheugen is uitbreidbaar maar alle grote applicaties (facebook, whatsapp e.d.) kun je niet naar het geheugenkaartje verplaatsen.
maart 2013

Pluspunten:

heel makkelijk te bedienen
reageert meestal heel snel

Minpunten:

slechte camera
je krijgt niet altijd je brichtjes binnen vaak pas als je hem ontgrendeld soms bet irri maar voor de rest een prima telefoon
januari 2013

Pluspunten:

Werkt makkelijk en snel
Fijn, klein en licht toetsel
Beschadigd niet snel!

Minpunten:

Het intern geheugen is erg klein en grote apps als whatsapp en Facebook kunnen niet op de sd kaart worden opgeslagen. Daardoor loopt het geheugen vol en ontving ik op een gegeven moment geen sms berichten meer, werkte Facebook minder snel en whatsapp startte steeds langzamer op. Erg balen dat ik hier niets aan kon doen. Heb de telefoon binnen een jaar verruild voor een iphone omdat hij dus niet meer werkte
Een ander nadeel is de slechte camera, maar dit wist ik van tevoren.
december 2012

Pluspunten:

Samsung Galaxy Txt B5510 is een heel leuke gsm! Ik heb hem nog maar effjes, & ik ben er heel tevreden over! Toetsenbord, is prima. Scherm is niet te groot , niet te klein. Kwaliteit van foto's vindt ik ook oké!

Minpunten:

Soms ontvang ik geen berichten,
heel irritant!
oktober 2012

Pluspunten:

Gemakkelijk te bedienen.

Minpunten:

Klein intern geheugen, zodat hij al snel geen berichten meer op neemt. Bij de Iphone was dit beter.
oktober 2012

Pluspunten:

Ik gebruik hem alleen op wifi:
snel, foto's best aardig en gemakkelijk op fb te zetten of als mail te versturen, goed om te skypen, apps goed te downloaden en te gebruiken

Minpunten:

Bij nader inzien vind ik het scherm toch te klein, de bediening van de toetsjes is niet altijd plausibel, waar bestanden opgeslagen worden is niet altijd duidelijk en ze zijn dan ook niet gemakkelijk terug te vinden of te verwijderen.
Ik weet niet zeker of ik hem zou aanbevelen aan anderen, misschien eerst vergelijken met andere toestellen van ongeveer dezelfde prijs, desnoods iets duurder.
augustus 2012

Pluspunten:

fijne mobiel
touchscreen+qwerty-toetsenbord

Minpunten:

geen muziek via youtube downloaden
juni 2012

Pluspunten:

Fijn toetsenbord
Snel internet

Minpunten:

Sommige apps doen het niet
juni 2012

Pluspunten:

snel internet
fijn toetsenbord
goeie camera
veel mogelijkheden

Minpunten:

geen
februari 2012

Pluspunten:

Fijne gsm.
combie touch en qwertie
Internet snel, zeker als je wifi gebruikt, maar ligt ook aan internet-abo denk ik (heb 7.2).
Veel mogelijkheden.
Android.
Goede prijs/kwaliteit-verhouding.
Jawel, ben heel tevreden met de telefoon. Heb hem nu bijna 2 maanden en voor het eerst internet.

Minpunten:

Kwaliteit camera valt wel tegen, maar wist ik vantevoren nav reviews.
Telefoontjes aannemen vreemd en niet altijd even handig: ipv een tik geven of knop aanraken, moet je groene tel. naar rechts trekken tot een bepaald punt. Maar ook kwestie van gewenning.
Google-account instellen om van bep. functies, zoals android market, gebruik te kunnen maken, lukte maar niet. Met een tip: via instellingen, privacy, reset tel. nu wel gelukt.
december 2011

Pluspunten:

goede toetsenbord
snel internet
gewoon stoer

Minpunten:

niks.
december 2011

Pluspunten:

Heeel goed camera

Minpunten:

Heel slegt moeziek
Wat vind jij van de Samsung Galaxy TXT B5510? Schrijf een review

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden