Vergelijk 909.125 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal
Samsung Galaxy S II

Samsung Galaxy S II reviews

Samsung Galaxy S II (i9100 Galaxy S2) mobiele telefoon reviews en ervaringen van gebruikers.
10 reviews geplaatst Review schrijven
augustus 2013

Pluspunten:

- grote scherm
- dun
- licht
- geode resolutie

Minpunten:

- batterijduur
april 2012

Pluspunten:

Mooi helder scherm en groot genoeg om er films op te kijken. Een fantastische camera. Snel internet met 3G en WIFI.
Google android is ook heel handig en swype is de beste manier van typen die ik ooit gebruikt heb.
Ik heb altijd goede ontvangst met de telefoon en de bel kwaliteit is zeer goed.
De telefoon is overladen met handige opties die eenvoudig toe te voegen zijn.
Ik ben zeer onder de indruk.

Minpunten:

Alleen wat kleine dingetjes.
The batterij, zoals bij alle smartphones, houdt het een dag vol en slechts een halve dag als ie veel gebruikt wordt.
De power knop zit tegenover de volume knoppen dus ik druk elke keer het volume omlaag per ongeluk.
april 2012

Pluspunten:

Scherm: Heel helder. Foto's zijn veel scherper dan op mijn iPhone 3GS en volgens mij is ie zeker niet minder dan de iPhone4. De hoge resolutie zorgt er ook voor dat games en filmpjes heel scherp zijn.
Design: De dunste telefoon die ik ooit in m'n handen heb gehad - maar het voelt zeker niet zwak aan. Door de gladde randen vind ik em meer zakelijke uitstraling hebben dan de Galaxy S. De achterkant voelt ook goed.
Telefoon: De snelste Android ooit. De dual core zorgt ervoor dat het toestel 8+ applicaties kan laten draaien.

Minpunten:

Batterij: Het was te verwachten...Al is het logisch dat zo'n geavanceerd toestel met de dual-core, de batterijduur kort houdt. Normaal gesproken houdt ie het 1 dag vol maar soms doe ik er net iets langer mee. Het sluiten van applicaties die je niet gebruikt, helpt.
Keyboard: Het default Android keyboard is verre van geweldig (niet de fout van het toestel!) maar dit kan gemakkelijk verholpen worden door het downloaden van een custom keyboard in de martketplace.
februari 2012

Pluspunten:

ik vind het een super telefoon! het scherm kun je makkelijk weer schoon maken als hij een beetje vet is. dat zie ik niet snel bij een mobiel.

ik kan er echt alles mee wat ik wil doen.

hij is heel stevig. als ik hem laat vallen zie je er bijna niks van. de achterkant blijft er ook heel goed op zitten.

door het grote scherm kan ik veel sneller typen.


heeft genoeg geheugen voor grote bestanden

heel mooie foto's.

Minpunten:

de achterkant word heel heet als je spellen op ze te doen.
november 2011

Pluspunten:

Heerlijke telefoon, in deze telefoon zit alles wat je tot nu toe nog in een mobiel kan krijgen en een prachtig design met een goede camera, echt een aanrader,

Minpunten:

zoals als altijd de batterij, maar in tegenstelling tot andere is deze nog het best.
november 2011

Pluspunten:

kan alles wat een echte smartphone zou moeten kunnen

Minpunten:

touchwiz. Sense is veel beter: overzichtelijker, mooier en apps openen vanuit je lockscreen
september 2011

Pluspunten:

Na eerdere negatieve ervaringen met Samsung lang getwijfeld. Uiteindelijk heb ik de S2 gekocht en ik moet zeggen: fantastisch toestel. Snel, gebruiksvriendelijk, super display, etc.
Ik vind het echt een must have voor mensen die alleskunner onder de smartphones zoeken.

Minpunten:

Nog geen kunnen ontdekken, zelfs de batterij valt niet tegen.
september 2011

Pluspunten:

Zeker het touchscreen. Werkt heel soepeltjes. Ook de Android Market is natuurlijk super handig.

Scherm is heel helder, evenals de foto's.

Snelheid is ook echt goed.

Weergave van nieuwe berichten en social media zijn precies goed. Niet te veel, niet te weinig.

Daarnaast is het handig dat vrijwel weergaves kunnen worden aangepast zodat alleen wordt weergegeven wat ik wil dat wordt weergegeven.

Je wordt automatisch op de hoogte gehouden wanneer er updates van applicaties klaar staan in de Android Market.

Minpunten:

Batterij is inderdaad na één dag leeg, maar dat is bij alle smartphones uit dit segment.

GPS hapert soms bij mij.

Heeft moeite bij het overzetten van oude contacten op je SIM-kaart naar je Google account. Zo blijven je contact verspreid over meerdere accounts. Is niet echt handig als ik dadelijk een nieuw Android-toestel krijg.
september 2011

Pluspunten:

Ik ben verliefd! Wat een super telefoon.

Zo ontzettend veel functies en toch makkelijk om te leren gebruiken.

Het scherm is super helder, het touchscreen werkt echt heel soepel en hij is lekker snel.

Minpunten:

Zoals altijd de batterij. Je wil de Galaxy s2 de hele tijd gebruiken en dan is de batterij aan het eind van de dag echt wel op.

Als je langere tijd spelletjes speelt of veel dingen tegelijk doet wordt de achterkant nog wel eens warm.
Wat vind jij van de Samsung Galaxy S II? Schrijf een review

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden