Vergelijk 1.246.644 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Samsung Galaxy Core reviews

Samsung Galaxy Core (GT-i8260) mobiele telefoon reviews en ervaringen van gebruikers.
22 reviews geplaatst Review schrijven
(december 2014)

Pluspunten:

Ziet er mooi uit
Betaalbaar
kan tegen een stootje
in het begin echt een super telefoon

Minpunten:

Na een paar maanden werd ie al gauw heel traag
ik heb m nu bijna een jaar en hij vertoont alleen nog maar strepen over het hele en doet nu helemaal niets meer
(november 2014)

Pluspunten:

Mooi formaat

Ligt goed in de hand

Helder beeldscherm

Doet wat ie moet doen

Minpunten:

Begon goed, maar na 6 maanden begonnen de eerste problemen:

De accu ontlaad erg snel, zelfs in stand-by mode met spaarstand en 25% helderheid.
Gemiddeld is de batterij na 5 uren leeg, in gebruik dan sneller.

Verder heeft hij problemen bij het oplaadpunt, welke niet verholpen kunnen worden. (Is al eens vervangen)

Oververhitting van het oplaadpunt en de accu, heeft de klep en meerdere officiële opladers beschadigd.

Over het algemeen traag, tot het punt dat hij gewoon niet meer aan gaat.

Springt soms over tot een beeld in negatief, of toont alleen strepen.
(oktober 2014)

Pluspunten:

Veel waar voor de "laagste" prijs (150 euro) die ik voor dit toestel heb betaald. Bovendien met schermdiagonaal van 4.3 inch. Al 5 maanden in gebruik naar volle tevredenheid.

Minpunten:

geen minpunten

Maar eerder genoemde gevoeligheid voor waterdamp heb ik ook ondervonden op een warme dag waarbij het toestel zich te lang in mijn binnenzak bevond. Beeld op scherm vervaagd dan. Zeer kortstondig overigens. Een probleempje waartegen men voortaan beter uit voorzorg kan handelen.
(augustus 2014)

Pluspunten:

Doet wat 'ie doen moet, en redelijk snel. Heeft een mooi scherp beeld en dat voor een redelijke prijs.

Minpunten:

Groot bezwaar wat ik ervaren heb is zijn gevoeligheid voor waterdamp. Na 10 dagen gekampeerd te hebben is er een streepvormige veelkleurige vlek ontstaan achter het scherm die vervormt als je er op drukt. Hij was echter zeer langzaam aan het verdwijnen. Nadat het toestel een dag lang in mijn zak had gezeten werd deze vlek weer snel groter. W.s. veroorzaakt door waterdamp (zweet) volgens plaatselijke reparateur. Met andere toestellen hier nooit last van gehad. Hoewel dit exemplarisch zou kunnen zijn, zou het voor mij een reden kunnen zijn het deze Samsung Core niet te kopen.
(juni 2014)

Pluspunten:

snel, groot: super!!

Minpunten:

niks
(april 2014)

Pluspunten:

bijna alles behalve de accu die is na 6uur helemaal leeg

Minpunten:

de accu
(april 2014)

Pluspunten:

Galaxy core start sneller op dan galaxy s4.
Moederbord lijkt sterk op die van de s4.
Snelle dual sim,

Minpunten:

(amoled zou een optie zijn met een 1.5 dualcore cpu) niks te klagen bitch
(april 2014)

Pluspunten:

goedkoop
groot
mooi
kan veel op

Minpunten:

als je hem opstart is hij meestal sloom
(maart 2014)

Pluspunten:

mooi design
groot scherm
Prijs

Minpunten:

Ik heb deze telefoon nu ± 7 weken en ben al aan mijn derde externe SD-kaart toe, omdat de telefoon hem elke keer loskoppeld, waardoor ik ook elke keer al mijn muziek kwijt ben. Volgens de winkel komt dit omdat ik er muziek op zet die gedownload is.
(maart 2014)

Pluspunten:

Goedkoop
Groot

Minpunten:

Loopt vaak vast
Eenvoudiger dan verteld was
(februari 2014)

Pluspunten:

Snel
Groot
Goede accu
Mooi design

Minpunten:

Geen minpunten
(februari 2014)

Pluspunten:

mooi beeldscherm,design is goed, al met al een prima toestel in deze prijsklasse

Minpunten:

tot nu toe geen min punten
(januari 2014)

Pluspunten:

Goede kwaliteit, goede batterij en gaat snel

Minpunten:

Soms loopt hij vast en is niet stevig
(januari 2014)

Pluspunten:

Lekker groot scherm en ook snel

Minpunten:

Eigenlijk niets
(december 2013)

Pluspunten:

Na te hebben opgezocht en alles nu draait vind ik deze telefoon handig en prima.

Minpunten:

Dat er geen duidelijke handleiding bij is.
(december 2013)

Pluspunten:

Geweldig toestel!!!!!

Minpunten:

Geen minpunten
(november 2013)

Pluspunten:

alles en lekker snel

Minpunten:

weet niets
(november 2013)

Pluspunten:

Fijne mid-range smartphone voor een mooie prijs.

Android JellyBean, dus redelijk gangbaar.

Dualcore, lekker snel voor een normale smartphone.

5 megapixel-camera neemt goed kwaliteit foto's.

Uitbreidbaar tot en met 64 GB is een absolute plus!

Minpunten:

Fragiel, dus een pouche of flipcase is geen luxe.
(november 2013)

Pluspunten:

Mooi groot, snel 1 een woord geweldig

Minpunten:

Niks
(oktober 2013)

Pluspunten:

Alles, werkt makkelijk, in een woord perfect

Minpunten:

niks
(augustus 2013)

Pluspunten:

Is gewoon te vergelijken met een galaxy s3

1 woord: fantastisch

Minpunten:

Geen minpunten
(augustus 2013)

Pluspunten:

Een mooi beeldscerm, mooi design. In maar een woord te omschrijven: fantastisch

Minpunten:

nog niks gevonden
Wat vind jij van de Samsung Galaxy Core? Schrijf een review

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden