Vergelijk 1.994.735 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal
Samsung Galaxy Ace Plus

Samsung Galaxy Ace Plus

Alles over de Samsung Galaxy Ace Plus (S7500), reviews, prijzen, specificaties, foto’s en meer.

Informatie over de Samsung Galaxy Ace Plus

De Samsung Galaxy Ace Plus is een verbeterde versie van de Samsung Galaxy Ace. Het is een mid-range Android-telefoon met een 1GHz processor en 512MB aan werkgeheugen. Alle informatie bekijk je op een 3.65 inch WVGA-scherm. De Ace Plus beschikt over een hele batterij aan functies, zoals het een echte smartphone betaamt. Zo is er GPS, een snelle UMTS-verbinding, WiFi, ondersteuning voor een hele trits aan audio-formaten en draait het toestel Android 2.3 Gingerbread. Dat geeft toegang tot de Google Play Store, een online winkel met een enorme hoeveelheid aan applicaties. Al met al een volwaardige smartphone.

Belangrijkste eigenschappen van de Galaxy Ace Plus:

  • 1 GHz processor
  • 512 MB RAM
  • 3.65 inch WVGA-scherm
  • Android Gingerbread

Voor wie is de Galaxy Ace Plus:

Galaxy Ace-bezitters die heel tevreden waren over het toestel maar graag een iets snellere telefoon willen moeten vooral de Galaxy Ace Plus overwegen. Daarnaast biedt de Ace Plus ook aan andere instappers in de smartphone-markt een goede deal. Het biedt alle functies die je van een hedendaagse smartphone mag verwachten. Iedereen die kennis wil maken met Android en niet gelijk een toestel van enkele honderden euro's wil aanschaffen zit met de Galaxy Ace Plus goed. 

Pluspunten van de Galaxy Ace Plus:

De Galaxy Ace Plus heeft een snelle processor. Het gaat hier om een 1GHz single-core processor. Hoewel er inmiddels al quad-core processors in de nieuwste smartphones worden gestopt voldoet een single-core bij dit toestel. In samenwerking met de 512MB aan werkgeheugen zal je toestel soepeltjes door de menu's gaan en zul je weinig haperingen ondervinden.

Daarnaast is een 5-megapixelcamera ook niet mis. Zeker voor een mid-range toestel schiet je met de Galaxy Ace Plus scherpe foto's, die ook in groter formaat de moeite waard zijn. Daarbij heeft de camera een LED-flitser, 'smile-detection' en een autofocus.

Minpunten van de Galaxy Ace Plus:

Helaas heeft elk mid-range toestel ook zijn tekortkomingen. Hoewel het bij de Galaxy Ace Plus erg mee valt zijn er toch een paar puntjes die enigzins tegenvallen. Zo is het scherm wel groot, maar niet erg scherp. 320 x 480 pixels is niet om over naar huis te schrijven. Ook mist het toestel een sensor voor automatische helderheid, waardoor je batterij sneller leegloopt. En in tegenstelling van de fotocamera zullen je video's er niet geweldig uitzien. De videocamera filmt met 30 frames per seconde, wat ervoor zorgt dat de kwaliteit van je video niet heel goed zal zijn.

Samsung Galaxy Ace Plus reviews

Onze bezoekers geven de Samsung Galaxy Ace Plus een gemiddelde beoordeling van 5,1.
Bekijk Samsung Galaxy Ace Plus reviews of schrijf zelf een review.

augustus 2014

Pluspunten:

In het begin werkt dit toestel uitstekend, alles wat je van een smartphone minimaal verwacht kan deze telefoon.

Minpunten:

- Na deze telefoon 1,5 jaar in gebruik te hebben gehad is hij volledig geflipt en 'overleden'. Nadat ik hem bij the Phone house heb laten maken is dit een maand later weer gebeurd.
- Een verder minpunt is dat deze mobiel na verloop van tijd erg traag is geworden.
- Het swype toetsenbord vaak vast loop en daardoor niet naar behoren werkt.
juni 2014

Pluspunten:

Doet het meestal..

Minpunten:

Slechtste mobiel oout. Een paar vrienden van mij hebben deze mobiel ook. Het toetsenbord reageert bijna nooit, loopt 100 000x per dag vast bijna geen een app kan worden gedownload. Klein scherm. Apps lopen vast. Apps verwijderen zich zelf. Dit ligt niet aan mijn mob wamt al mn vrienden hebben dit probleem ook. Echt n fk flut mobiel niet kopen. Koop beter een broodtrommel zelfs die is beter

Telefoons vergelijkbaar met de Samsung Galaxy Ace Plus

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden