Vergelijk 1.965.602 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Motorola Defy Plus

Ontdek hier alles over de Motorola Defy Plus (Defy+ MB526): vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties

Informatie over de Motorola Defy Plus

De Motorola Defy+ (ook wel de Defy Plus genoemd) is de opvolger van de Motorola Defy, en biedt een betere processor en loopt op de nieuwste versie van Android. Ook de Defy+ kan tegen een stootje, is waterproof, en in tegenstelling tot andere 'toughphones' is dit ook nog eens een smartphone met redelijk indrukwekkende specs.

Motorola Defy Plus beste abonnement per provider

Provider Minuten Data MB Maandprijs Toestel
hollandsnieuwe 24 mnd 500 500 € 11,00 Gratis Bekijken
Ben 24 mnd 100 500 € 12,00 Gratis Bekijken
T-Mobile 24 mnd - 500 € 17,00 Gratis Bekijken
Telfort 24 mnd 150 500 € 18,00 Gratis Bekijken
Vodafone 12 mnd 100 700 € 23,00 Gratis Bekijken
KPN 24 mnd 150 500 € 24,00 Gratis Bekijken
Alle Motorola Defy Plus aanbiedingen.

Superstevig: Krasproof en Waterproof

Ben je op zoek naar een smartphone die wel tegen een stootje kan, dan is de Motorola Defy+ ideaal voor jou. Deze telefoon kan niet alleen probleemloos tegen stof, maar ook water. Dat betekent niet alleen bescherming tegen spetters en plasjes water, maar ook grotere oppervlakken water. Je kunt de Defy+ maximaal een half uur lang laten liggen in water tot een diepte van 1 meter.

Ook het scherm is van stevig materiaal gemaakt. De Defy+ heeft een 3,7 inch touchscreen van Gorilla Glass, speciaal glas dat je niet zomaar kunt krassen, en bijna onmogelijk om te laten barsten. Al met al is de Defy+ een ideale telefoon niet alleen voor bouwvakkers, maar ook andere mensen die regelmatig in situaties zijn waar een stevig toestel relevant is.

Android 2.3: Duizenden apps downloadbaar

Motorola Defy PlusDe Motorola Defy Plus MB526 loopt op Android 2.3 Gingerbread, op dit moment de nieuwste versie van Android.Dat betekent dat je te maken hebt met een stabiel en uitgebreid besturingssysteem dat vol zit van opties om te customizen en uit te breiden. Daarnaast zijn populaire sociale netwerken als Facebook en Twitter alvast ingebouwd. Ook Google Maps, Youtube en andere handige diensten staan voor je klaar.

Mocht dat nog niet genoeg zijn, dan heb je de keuze uit duizenden apps die je gratis of tegen betaling kunt downloaden via de Android Market. Zo is het voor iedereen mogelijk om leuke games als Angry Birds en nuttige apps als Skype en WhatsApp te downloaden.

Multimedia: Camera met flitser, 2GB geheugen

Ingebouwd in de Defy+ zit 2 GB aan geheugen, dat eventueel uitbreidbaar is met een microSD-kaart van maximaal 32GB. Dat geheugen kun je volladen met muziek, video en foto's die allemaal afgespeeld kunnen worden met Android. Eventueel kun je natuurlijk ook Spotify of Youtube openen om online muziek en video's te bekijken en beluisteren.

Daarnaast beschikt de Defy+ over een 5 megapixel camera, waarmee je zowel foto's als video's kunt maken. Die camera heeft helaas geen optische zoom, maar wel een digitale zoom. Ook is er een LED-flitser zodat je in het donker probleemloos foto's kunt maken.

Motorola Defy Plus reviews

Onze bezoekers geven de Motorola Defy Plus een gemiddelde beoordeling van 7,5.
Bekijk Motorola Defy Plus reviews of schrijf zelf een review.

(oktober 2014)

Pluspunten:

strandbestendig
scherm reageert goed

Minpunten:

super traag
broekzak detectie werkt lang niet altijd
(april 2013)

Pluspunten:

het scherm reageert goed
waterdicht

Minpunten:

Toch krasjes in het scherm, ook al werd van te voren verteld dat dat echt niet mogelijk was. Ik heb verder ook niet hele rare dingen gedaan waardoor krassen komen.
Tip: Er is al een gratis Motorola Defy Plus bij een abonnement vanaf € 11,00

Telefoons vergelijkbaar met de Motorola Defy Plus

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden