Vergelijk 1.313.281 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal
LG Optimus L7

LG Optimus L7

Ontdek hier alles over de LG Optimus L7 (P700): vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk specificaties
10 reviews
Deze telefoon is niet langer te koop. Er zijn nog wel LG Optimus L7 accessoires.

Informatie over de LG Optimus L7

De LG Optimus L7 (P700) is de grootste broer van de familie van de Optimus L5 en L3. Het toestel heeft een 4,3 inch IPS-display en geeft daarmee je beelden helder weer. De Optimus L7 maakt deel uit van de L-style serie van LG. De L-style houdt in dat er voornamelijk naar design wordt gekeken, en de fijne details in het design zich daarmee onderscheiden van de concurrentie. Behalve het uiterlijk heeft de L7 nog een aantal andere goede specificaties. Het toestel loopt op Android 4.0 en heeft een 1 GHz processor. Er is inmiddels een opvolger verkrijgbaar: de LG Optimus L7 II.

Belangrijkste specificaties LG Optimus L7:

  • Stijlvol ontwerp, slechts 9 mm dik
  • 4.3 inch IPS-touchscreen: ook in de volle zon leesbaar!
  • 5 megapixelcamera voor foto's en video
  • Loopt op Android 4.0: toegang tot duizenden apps

Voor wie is de LG Optimus L7?

De Optimus L7 is een smartphone voor de mensen die een stijlvolle smartphone willen bezitten. Behalve stijl heeft de L7 ook nog een aantal vernieuwende specificaties. Zo loopt het geheel op Android 4.0 en is vooral het beeldscherm één van de onderscheidende factoren. Zoek je een smartphone die niet in de allerhoogste prijsklasse zit, maar wel goede specificaties heeft? Lees dan snel verder over de LG Optimus L7!

Pluspunten van de LG Optimus L7

De LG Optimus L7 is uitgerust met een strak design. Het toestel is van dun formaat, 8.8 mm en heeft een stevige grip. De kenmerkende accenten van LG zijn afgewerkt in een metallic design. De Optimus L7 beschikt over een 4.3 IPS-beeldscherm en heeft daarmee de mooiste en grootste display uit de L-style serie tot nu toe. Dankzij de IPS-techniek is je beeldscherm nu zelfs helemaal helder als je in de felle zon zit.

LG Optimus L7

De Optimus L7 loopt op Android 4.0 van Google’s besturingssysteem en heeft een 1 GHz processor. Daarom hoef je je over snelheid en gebruiksgemak geen zorgen te maken. Android bevat standaard allerlei handige apps die dagelijks gebruikt. Zo is er Gmail waarmee je e-mails verstuurt, je favoriete browser Chrome en Google Maps navigeert je overal naartoe.

Minpunten van de LG Optimus L7

Helaas past de 5 megapixelcamera niet helemaal bij de rest van de specs van de L7. Een camera met een iets betere kwaliteit was misschien meer op zijn plaats geweest gezien de rest van de high-end specs van dit toestel. Vergelijkbare smartphones beschikken over een camera met 8 megapixel, en zo'n camera hadden we liever ook in de Optimus L7 gezien.

LG Optimus L7 reviews

Onze bezoekers geven de LG Optimus L7 een gemiddelde beoordeling van 5,9.
Bekijk LG Optimus L7 reviews of schrijf zelf een review.

augustus 2014

Pluspunten:

Niks

Minpunten:

Toen ik deze telefoon net had deed hij het een tijdje goed. Daarna werd hij vreselijk irritant. Apps sloten automatisch. Ook een internetpagina. Het toetsenbord kwam soms niet of reageerde niet. Als je op naar al je apps gaat duurt het lang voordat deze worden geladen en vaak springt hij terug naar je home-scherm. De telefoon ging bij mij soms automatisch uit, ondanks de accu nog lang niet leeg was. Als ik iemand wilde bellen ging hij soms niet over. Na een kwartier ofzo denk hij... ooo. Ik moet iemand bellen.
Ik raad deze mobiel dan sterk af. Ik ken veel personen die deze mobiel ook hebben en dezelfde problemen hebben.
maart 2014

Pluspunten:

de eerste 2 maanden vond ik deze telefoon goed maar daarna begon hij op mijn zenuwen te werken, ik heb deze telefoon nu bijna een jaar en vind hem echt vreselijk.

mooi groot scherm
mooi toetsenbord
alleen goed voor whatsapp

Minpunten:

slechte processor kan haast geen 1 spelletje aan
slechte camera met inzoomen helemaal
frontface camera al helemaal met 0,3 mp
slechte accu gaat bij mij niet langer dan een dag mee en ik heb niet veel openstaan
echt heel sloom met laden van internet en toetsenbord

kortom koop deze telefoon gewoon niet en ga op zoek naar een andere er zijn zat andere van deze prijsklasse die veel beter zijn.

ik ga daarom dan ook deze maand een ander kopen.Telefoons vergelijkbaar met de LG Optimus L7

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden