Vergelijk 1.693.729 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal
LG Optimus L5

LG Optimus L5

Alles over de LG Optimus L5 (E610), reviews, prijzen, specificaties, foto’s en meer.
13 reviews
Met abonnement: Gratis

Top 5 LG Optimus L5 aanbiedingen

Provider Minuten Data MB Maandprijs Toestel
Tele2 24 mnd 150 100 14,00 Gratis Bekijken
Tele2 24 mnd 300 100 16,00 Gratis Bekijken
Tele2 24 mnd 150 500 17,00 Gratis Bekijken
Tele2 24 mnd 300 500 19,00 Gratis Bekijken
Tele2 24 mnd 150 1000 21,00 Gratis Bekijken
Alle LG Optimus L5 aanbiedingen

Informatie over de LG Optimus L5

De LG Optimus L5 is de middelste in de LG Optimus L-serie, naast de Optimus L3 en de Optimus L7. Het toestel maakt deel uit van de L-style serie, die het zwaartepunt legt op design. Daarnaast verliest LG de betaalbaarheid niet uit het oog, zodat goed uitziende telefoons uit de L-serie niet de hoofdprijs kosten. De L5 heeft een 800 MHz processor die ervoor zorgt dat Android Ice Cream Sandwich op het toestel draait. Een 5 megapixel camera zorgt voor het beeldmateriaal. De L5 is geen toptoestel, maar biedt een mooi design voor een acceptabele prijs.

Belangrijkste eigenschappen van de Optimus L5:

  • 4 inch scherm met 320 bij 480 pixels
  • 5 megapixel camera
  • 800 MHz processor
  • Android Ice Cream Sandwich

Voor wie is de LG Optimus L5?

LG Optimus L5 L-Style L-serieDe L5 is een toestel voor mensen die een strakke, zakelijke telefoon willen. De meeste aandacht is uitgegaan naar het ontwerp van de telefoon, en dat zie je er aan af. Het simpele, vierkante design laat duidelijk zien dat dit toestel deel uitmaakt van de L-Style serie. Behalve uiterlijk is er ook aan de binnenkant gesleuteld. Zo loopt het toestel op Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Dat bevordert niet alleen het gebruiksgemak maar maakt de telefoon ook toekomstbestendig. Heb je dus een telefoon nodig die er goed uitziet, langer dan een jaar mee kan en voorzien is van een actueel besturingssysteem? De L5 is dan een niet te missen kandidaat.

Pluspunten van de LG Optimus L5

Zoals gezegd, voor een mid-range toestel ziet het er toch erg goed uit. LG focust ook op uiterlijk met dit toestel, maar het is niet alleen schone schijn. De metalen accenten zorgen ervoor dat de telefoon ook stevig aanvoelt.

Een ander groot pluspunt is dat je met de L5 voor een voordelige prijs Ice Cream Sandwich in huis haalt. Met dit besturingssysteem ben je in ieder geval het komende jaar up-to-date. Dat is ook wat waard.

Minpunten van de LG Optimus L5

Het scherm van de LG Optimus L5 is niet van erg hoge kwaliteit. De grootte is wel redelijk: 4 inch, maar de resolutie van 320 bij 480 pixelsstelt wat teleur. Met zo'n formaat scherm is het aantal pixels per inch namelijk wel erg beperkt, wat betekent dat het beeld niet echt scherp is. Behalve dit kleine minpunt is het een degelijk mid-range toestel met een mooi afgewerkt uiterlijk.

LG Optimus L5 reviews

Onze bezoekers geven de LG Optimus L5 een gemiddelde beoordeling van 6,7.
Bekijk LG Optimus L5 reviews of schrijf zelf een review.

juni 2014

Pluspunten:

Goede batterij
Ziet er goed uit
Makkelijk bedienbaar

Minpunten:

Ik heb deze telefoon nu 2 jaar, hoe ouder hij wordt hoe meer kwalen hij krijgt.
Hij start vrij langzaam op vooral met het scannen van mediascannen. Het toetsenbord komt
ok regelmatig niet meer omhoog.De batterij is goed, alleen met 3g trekt hij hem zo leeg.
Verder wordt hij steeds trager en de camera is ook niet meer van zijn kwaliteit.
Als je een simpele , gewoon normaal werkende telefoon wil is dit wel een aanradar.maar na 2 jaar is hij echt af.
mei 2014

Pluspunten:

Ziet er best mooi uit, kan tegen een stootje, 4", geen onaardige software van LG

Minpunten:

Ik heb deze telefoon destijds voor €140 gekocht. Dat was een vergissing. Na een tijdje kreeg ik telkens meldingen dat het geheugen vol was, terwijl er 350 mb ruimte was. Daardoor kon ik helemaal geen apps meer openen, en niks downloaden. Ik heb hem toen naar fabrieksinstellingen teruggezet, toen werkte het weer wel. Maar wel langzaam, door de slechte hardware. Apps als temple run kun je ongeveer 30 sec. Op 3 fps runnen, dan crasht de app. Nog een voorbeeld van de traagheid van de telefoon: soms als je snel typt kan de spatie je niet bijhouden, en komt die op de verkeerde plaats. Ook startte de telefoon soms zomaar opnieuw op, zonder dat ik hem had uitgezet. Nog een minpunt is het scherm, dat heeft een ongekend lage resolutie (iets van 140 ppi, goede smartphones hebben rond de 350 tot soms 440), het is duidelijk merkbaar. Ook zijn de verticale kijkhoeken van het scherm heel erg slecht. Het laatste minpunt (dat ik me kan herinneren,ik heb ze niet allemaal genoemd) is dat er geen frontcamera op zit.
Al met al heb ik gevonden dat erm eer slecht dan goedi sa ande zete lefoon (ik laat deze zin maar staan, als voorbeeld van de slome spatie). In deze prijscategorie zijn er ongetwijfeld veel betere telefoons te vinden.
Tip: Er is al een gratis LG Optimus L5 bij een abonnement vanaf 14,00

Telefoons vergelijkbaar met de LG Optimus L5

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden