Vergelijk 985.489 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal
Acer Liquid Z2 Duo

Acer Liquid Z2 Duo

Alles over de Acer Liquid Z2 Duo, reviews, prijzen, specificaties, foto’s en meer.

Top 5 Acer Liquid Z2 Duo aanbiedingen

Provider Minuten Data MB Maandprijs Toestel
hollandsnieuwe 24 mnd 175 - 13,00 Gratis Bekijken
hollandsnieuwe 24 mnd 75 - 13,50 Gratis Bekijken
Tele2 24 mnd 150 - 16,00 Gratis Bekijken
hollandsnieuwe 24 mnd 275 275 17,00 Gratis Bekijken
Tele2 24 mnd 100 200 17,00 Gratis Bekijken
Alle Acer Liquid Z2 Duo aanbiedingen

Informatie over de Acer Liquid Z2 Duo

Acer heeft met de Liquid Z2 Duo een nieuwe budgetsmartphone op de markt gezet. Het bijzondere van deze telefoon is dat je twee simkaarten tegelijk kunt gebruiken. Het 3,5 inch scherm is lekker compact en het toestel draait op Android 4.1, dat veel apps en features biedt. De Acer Liquid Z2 Duo wordt gezien als de opvolger van de Acer Liquid Z110 die in 2012 uitkwam. Als je liever een versie hebt zonder dual-sim, dan is er de Acer Liquid Z2.

Belangrijkste kenmerken van de Acer Liquid Z2 Duo:

  • Bescheiden 3,5 inch scherm met een resolutiie van 320 bij 480 pixels
  • 1 GHz singlecore-processor met 512 MB werkgeheugen
  • 3 megapixelcamera aan de achterkant voor leuke fotootjes
  • 4 GB interne opslag; uit te breiden middels microSD
  • Dual-sim: altijd bereikbaar op twee simkaarten
  • Voorzien van Android 4.1 Jelly Bean.

Voor wie is de Acer Liquid Z2 Duo?

De Acer Liquid Z2 Duo heeft een lekker compact formaat en is dus ideaal voor mensen die liever geen enorme klomp in hun broekzak hebben. Vooral jongeren zullen deze telefoon erg fijn vinden vanwege de lage prijs. Maar ook werkend Nederland is dit een goede keuze; dankzij de twee simkaarten kun je bijvoorbeeld een privé-simkaart en een werk-simkaart in het toestel doen. Hierdoor ben je altijd en overal bereikbaar!

Pluspunten van de Acer Liquid Z2 Duo

Het grootste voordeel van deze compacte smartphone is natuurlijk de dual-sim functionaliteit. Dit betekent dat je altijd bereikbaar bent op twee mobiele telefoonnummers. Handig als je bijvoorbeeld aparte simkaarten hebt voor privé en werk. Of als je vaak naar het buitenland afreist. Het is gemakkelijk om tussen de twee simkaarten te wisselen in de Android-menu's, zodat je zonder moeite kunt kiezen met welke simkaart je iemand belt of sms't.

Acer Liquid Z2 Duo

Daarnaast is het formaat erg ideaal. Je ziet tegenwoordig steeds minder kleine smartphones, maar dat betekent niet dat ze niet erg handig zijn. Voor deze telefoon heb je namelijk geen handtas nodig; hij gaat gemakkelijk mee in je broekzak. Onderweg Whatsappen, Facebooken of gamen gaat dan ook superfijn! En met Android 4.1 is je toestel prima up-to-date. De Liquid Z2 Duo is voorzien van alles wat je van een smartphone zou verwachten, maar heeft óók nog eens een lekkere lage prijs. Een uitstekende prijs--kwaliteitsverhouding, dus!

Minpunten van de Acer Liquid Z2 Duo

Het interne geheugen van de Acer Liquid Z2 Duo is met 4 GB aan de kleine kant. Ben je van plan veel muziek, apps, games en video op je smartphone te zetten, dan blijft er maar weinig ruimte over. Gelukkig kan het geheugen van de Liquid Z2 Duo uitgebreid worden met een microSD-kaart, die tegenwoordig héél goedkoop zijn. Voor een tientje ben je er dus van verzekerd dat je alsnog méér dan genoeg ruimte op je smartphone voor al je bestanden.

Acer Liquid Z2 Duo reviews

Onze bezoekers geven de Acer Liquid Z2 Duo een gemiddelde beoordeling van 6,5.
Bekijk Acer Liquid Z2 Duo reviews of schrijf zelf een review.

GSMinfo.nl expert review door Thomas Haenen
De Acer Liquid Z2 Duo is sinds kort in Nederland te koop, en biedt voor iets meer dan 100 euro alles wat je van een smartphone zou verwachten. GSMinfo.nl probeerde Acer's nieuwste een paar weken uit om te kijken of dit écht een budgettopper is. Acer Liquid Z2 Duo review

Pluspunten:

Deze telefoon is goedkoop, prima gebouwd en de camera is best goed. Ik had eerst de liquid z110 en ben net zo tevreden met deze. Dual-sim werkt fijn en je kunt precies instellen op welke simkaart je internet wilt.

Minpunten:

De wifi-connectie doet het niet altijd goed. Misschien had ik beter de witte versie kunnen nemen die ziet er mooier uit op de foto's.

Pluspunten:

goede prijs, weinig onnodige apps en de simkaarten kun je zelf makkelijk aansturen. Ook is het formaat heel fijn.

Minpunten:

veel te weinig geheugen, hij zegt tekjens dat ie volzit. scherm is best wel slecht. voor iets meer geld heb je betere telefoons.
Tip: Er is al een gratis Acer Liquid Z2 Duo bij een abonnement vanaf 12,00

Telefoons vergelijkbaar met de Acer Liquid Z2 Duo

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden