Vergelijk 1.288.084 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Beste mobiele telefoons tot 100 euro

Ben je op zoek naar de beste goedkope mobiele telefoons? GSMinfo.nl selecteerde voor jou de beste koop voor een budgetprijsje.

Informatie

Prijzen

Los toestel: € 78,00
Met abonnement: Gratis
Vergelijk prijzen

Microsoft Lumia 435

De Microsoft Lumia 435 is een van de goedkoopste smartphones ooit. Toch biedt het toestel een indrukwekkende combinatie van goede hardware, toegankelijke software en een aantrekkelijk design. Windows Phone 8 is erg gemakkelijk in gebruik, wat de Lumia 435 erg geschikt maakt als instapmodel of eerste smartphone.

Windows Phone 8.1

Microsoft heeft de Lumia 435 voorzien van Windows Phone 8.1, de nieuwste versie van Microsoft's mobiele besturingssysteem. Windows Phone 8.1 voegt handige nieuwe features toe zoals het 'Action Center', een overzicht van je notificaties en de belangrijkste instellingen. Windows Phone 8.1 is bovendien zeer gebruiksvriendelijk en dus geschikt voor beginnende gebruikers.

Prijs-kwaliteitverhouding

Bovenal biedt de Lumia 435 gewoon een ontzettend goed pakket voor een zeer lage prijs. Voor maar een paar tientjes krijg je een toestel met goede hardware. Camera's zitten zowel voorop als achterop, het 4 inch scherm heeft een relatief hoge resolutie, en de 8 GB opslagruimte is genoeg voor al je favoriete apps. Met de Lumia 435 sluit Microsoft geen compromissen: je krijgt echte kwaliteit voor de laagst mogelijke prijs.

Informatie

Prijzen

Los toestel: € 68,00
Met abonnement: Gratis
Vergelijk prijzen

LG L40

De LG L40 is één van de goedkoopste mobiele telefoons met Android. Deze smartphone van minder dan 100 euro biedt goede hardware en een stijlvol design. Het toestel is daarnaast voorzien van een speciale 'Easy Home'-feature, een versimpeld startscherm. Daarmee is de L40 ook het ultieme instapmodel: toegankelijk en goedkoop.

LG L III-serie

LG's L40 is onderdeel van de L III-serie, waartoe ook de L70 en de L90 behoren. Dit zijn aantrekkelijk geprijsde Android-smartphones die een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding bieden. De L40 is het goedkoopste model uit de serie, maar weet toch nog indrukwekkende specificaties te bieden. Zo is het toestel voorzien van een krachtige 1,2 GHz dual-core processor, en er zit een 3-megapixelcamera achterop.

Android 4.4 KitKat

Bovendien loopt de LG L40 al direct op Android 4.4 KitKat, een recente versie van Google's mobiele besturingssysteem. Dat is redelijk uniek in deze prijsklasse; veel andere budgetsmartphones lopen een paar versies achter. Android 4.4 is geoptimaliseerd om goed te lopen op goedkopere smartphones, en daar profiteert de L40 flink van. Ook zijn er door LG extra features toegevoegd als 'Knock Code', waarmee je je smartphone kunt ontgrendelen door op je scherm te kloppen.

Samsung Galaxy Pocket Neo

De Samsung Galaxy Pocket Neo loopt op Android 4.1 Jelly Bean. Met Google's mobiele besturingssysteem heb je via Google Play niet alleen toegang tot meer dan een half miljoen populaire apps en games, maar je bent ook nog eens direct voorzien van veel handige Google-diensten. Denk bijvoorbeeld aan Google Maps, Gmail, en verschillende nuttige widgets.

Compact

Deze goedkope Android-smartphone van Samsung is zeer compact en past zonder enige moeite in elke broekzak. Het scherm van de Galaxy Pocket is namelijk maar 3 inch en het toestel weegt slechts 100 gram. Dat, gecombineerd met een dikte van 12 mm, maakt dat de Pocket Neo een van de meest compacte smartphones is die er op dit moment te krijgen zijn.

Veel gemak voor weinig geld

Er zijn maar weinig Android-smartphones die zo goedkoop zijn als de Samsung Galaxy Pocket Neo. Toch krijg je nog flink veel waar voor je geld: het toestel is voorzien van een 2-megapixelcamera, en omdat de Pocket Neo op Android loopt kun je populaire apps als WhatsApp, Facebook, Angry Birds en Twitter gewoon gebruiken.

Tip: Vergelijk de specificaties van de bovenstaande mobiele telefoons op onze vergelijkpagina

Meer kooptips in deze categorie

Meer kooptips in andere categorieën

Samsung Galaxy S6

Beste mobiele telefoons overall

Ben je op zoek naar de beste smartphone van het moment, kijk dan niet verder. GSMinfo.nl selecteerde speciaal voor jou de beste koop, uitblinkend in kwaliteit. Daarbij keken we naar design, snelheid, gebruiksgemak en alles wat belangrijk is in een mobiele telefoon.

Sony Xperia Z3 Compact

Beste mobiele telefoons tot 400 euro

De smartphones in dit overzicht kosten maximaal 400 euro, maar zijn vaak bijna net zo krachtig en stijlvol als de vlaggenschepen van het moment. Deze mobiele telefoons zijn voorzien van indrukwekkende specificaties, maar kosten een stuk minder.

Motorola Moto G 4G (2015)

Beste mobiele telefoons tot 250 euro

Een goede smartphone hoeft niet duur te zijn: de mobiele telefoons in deze categorie hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Voor maximaal 250 euro haal je de beste koop in huis die veel biedt voor weinig geld.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden