Vergelijk 2.246.783 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Beste mobiele telefoons tot 100 euro

Ben je op zoek naar de beste goedkope mobiele telefoons? GSMinfo.nl selecteerde voor jou de beste koop voor een budgetprijsje.

Informatie

Prijzen

Los toestel: € 90,00
Met abonnement: Gratis
Vergelijk prijzen

Microsoft Lumia 535

De Microsoft Lumia 535 is een goedkope Windows Phone met een groot scherm en goede hardware. Voor een bodemprijsje haal je een smartphone in huis die alles kan wat je van een smartphone zou verwachten. Bovendien heeft de 535 een aantrekkelijk design, zoals je van Lumia gewend bent.

Windows Phone 8.1

Microsoft heeft de Lumia 535 voorzien van Windows Phone 8.1, de nieuwste versie van Microsoft's mobiele besturingssysteem. Windows Phone 8.1 kent vele nieuwe features zoals een notificatiecentrum ('Action Center' genoemd door Microsoft), gratis wereldwijde navigatie met HERE Drive, en een speciale app voor al je selfies met Lumia Selfie. Later dit jaar krijg je bovendien een gratis update naar Windows 10.

Krachtige hardware, goede camera's

Bovenal biedt de Lumia 535 hele goede hardware voor een relatief lage prijs. Het 5 inch scherm is groot en prettig om mee te genieten van games, films en andere video's. De scherpe resolutie zorgt ervoor dat het beeld er pico bello uitziet. Met een 1,2 GHz quad-core processor en 1 GB werkgeheugen ben je er bovendien van verzekerd dat apps soepel zullen lopen, zeker omdat Windows Phone 8.1 altijd prima presteert. Zowel voorop als achterop zit een 5-megapixelcamera.

Informatie

Prijzen

Los toestel: € 107,00
Met abonnement: Gratis
Vergelijk prijzen

Samsung Galaxy J1

De Samsung Galaxy J1 is een stijlvolle smartphone met een lage prijs. Voor weinig geld haal je een goede telefoon in huis. De Galaxy J1 is niet de krachtigste of meest uitgebreide mobiele telefoon, maar biedt wel een hele hoop gemak voor een bodemprijsje.

Instapmodel

Ben je op zoek naar een eerste smartphone, en heb je geen zin om gelijk honderden euro's uit te geven? Dan is de Galaxy J1 mogelijk een interessante optie. Ondanks de lage prijs heb je namelijk wel gewoon toegang tot alle mogelijkheden die Android biedt. Via de Google Play Store kun je gratis en gemakkelijk duizenden apps downloaden. Daarnaast worden handige diensten van Google, zoals Google Maps, Gmail en Drive direct meegeleverd.

Prijs-kwaliteitverhouding

Hoewel de Galaxy J1 niet al te krachtig lijkt, beschikt hij over goede hardware voor deze lage prijs. Zo krijg je een prima 4,2 inch scherm. De J1 wordt aangestuurd door een 1,2 GHz dual-core processor en 512 MB werkgeheugen. Er is helaas slechts 4 GB opslagruimte ingebouwd, al kun je dat wel uitbreiden met een microSD-geheugenkaart. Camera's zitten zowel achterop (5 megapixel) als voorop (2 megapixel).

Informatie

Prijzen

Los toestel: € 72,05
Met abonnement: Gratis
Vergelijk prijzen

Huawei Y360

De Huawei Y360 is een goedkope smartphone met Android. Voor weinig geld haal je een veelzijdig en uitgebreid toestel in huis. Een smartphone hoeft heus geen honderden euro's te kosten: de Y360 is goed voorzien voor een bodemprijsje. Je kunt apps downloaden, foto's maken, en krijgt zelfs een relatief groot scherm van 4 inch.

Apps in de Google Play Store

Huawei's Y360 telefoon loopt op Android. Dat betekent dat je meer dan een miljoen apps kunt downloaden via de Google Play Store. Of je nu een dure smartphone hebt of een goedkoop model, de belangrijkste apps zijn altijd wel beschikbaar. Ook op de Y360 kun je dus WhatsApp, Snapchat, Facebook en allerlei andere populaire apps gewoon downloaden. Ook games als Angry Birds 2 en Minecraft kunnen voor de Y360 gedownload worden.

Degelijke hardware, goede camera's

Eerlijk is eerlijk: de hardware van de Y360 is niet al te krachtig. Apps zullen daardoor soms wat langzamer laden. Ook is er maar 4 GB opslagruimte, al kan dat wel uitgebreid worden met een microSD-geheugenkaart. Toch is de hardware nog heel redelijk voor een voordelig toestel als dit. Bovendien beschikt de Y360 over degelijke camera's, zowel voorop als achterop. Daarmee kun je mooie foto's én leuke selfies maken.

Tip: Vergelijk de specificaties van de bovenstaande mobiele telefoons op onze vergelijkpagina

Meer kooptips in deze categorie

Meer kooptips in andere categorieën

Sony Xperia Z5 Compact

Beste mobiele telefoons

Ben je op zoek naar de beste smartphone van het moment, kijk dan niet verder. GSMinfo.nl selecteerde speciaal voor jou de beste koop voor mobiele telefoons, uitblinkend in kwaliteit. Daarbij keken we naar design, snelheid, gebruiksgemak en alles wat belangrijk is in een smartphone.

LG Nexus 5X

Beste mobiele telefoons tot 400 euro

De smartphones in dit overzicht kosten maximaal 400 euro, maar zijn vaak bijna net zo krachtig en stijlvol als de vlaggenschepen van het moment. Deze mobiele telefoons zijn voorzien van indrukwekkende specificaties, maar kosten een stuk minder.

Motorola Moto G (2015)

Beste mobiele telefoons tot 250 euro

Een goede smartphone hoeft niet duur te zijn: de mobiele telefoons in deze categorie hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Voor maximaal 250 euro haal je de beste koop in huis die veel biedt voor weinig geld.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden