Vergelijk 2.024.218 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Foto's en specificaties van de Galaxy S II Plus verschenen

Door ,

Er zijn online foto's opgedoken van de nog onaangekondigde Galaxy S II Plus. Behalve foto's staan er ook specificaties online. De grootste verassing is het grotere scherm (4,5 inch) met dezelfde resolutie als bij de S II.

Galaxy S II PlusOp de website van het Chileense telecombedrijf VTR zijn er foto's en specificaties verschenen van een nieuwe smartphone van Samsung: de Galaxy S II Plus. Dit is een variant op de originele Galaxy S II. Het grootste verschil zit hem in het beeldscherm, dat  een formaat van 4,5 inch krijgt. Opvallend genoeg blijft de resolutie wel hetzelfde als bij de 'gewone' S II: 800 x 480 pixels. Verder heeft het toestel een 1,5 GHz dual-core processor, 1GB aan werkgeheugen en 16GB aan intern geheugen dat nog kan worden uitgebreid middels een Micro-SD.

4 knoppen?

Achterop het toestel zit een 8-megapixelcamera met flitser. Wat behalve het scherm een groot verschil is, is het aantal knoppen dat de Galaxy S II Plus heeft. Dat zijn er namelijk vier. Die vier capacitieve knoppen zijn een menu-knop, een home-knop, een terug-knop en een zoekfunctie. Dit is sowieso opvallend omdat de Galaxy S III nog maar drie knoppen heeft, en steeds meer toestellen helemaal geen knoppen meer hebben (denk aan de Galaxy Nexus).

Releasedatum nog onbekend

Het maken van de Galaxy S II Plus is geen onlogische stap van Samsung, gezien het aantal Plus-varianten die zij maken. Zo heb je bijvoorbeeld de Galaxy S Plus en de Galaxy Ace Plus. Wanneer we deze nieuwe 'Plus' mogen verwachten is nog onbekend, volgens VTR zal de Galaxy S II Plus 359 dollar gaan kosten. Daarmee is hij net een stukje goedkoper dan de originele S II.

(Bron: VRT)

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

De 5 populairste smartphones

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden