Vergelijk 1.538.542 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Hi onthult nieuwe ToestelLease tarieven

Door , - 6 reacties
Hi onthult nieuwe ToestelLease tarieven

Vanaf 12 maart introduceert Hi nieuwe abonnementen, waarbij je niet langer alleen maandelijks betaalt om te bellen, SMS'en, en internetten; je zult vanaf nu ook een maandelijks bedrag kwijt zijn om je smartphone te leasen.

Abonnement & Belminuten Data (MB)
Messaging 75 500 / 1000 / 2000
Messaging 150 500 / 1000 / 2000
Messaging 300 500 / 1000 / 2000
Messaging 500 500 / 1000 / 2000

Klik op het gewenste aantal belminuten in je abonnement, je kunt daarna zelf kiezen hoeveel datategoed je aan je bundel toe wilt voegen.

Eind vorige maand werden Hi's nieuwe abonnementen geintroduceerd, waaruit bleek dat  Hi het roer radicaal om gaat gooien. Waar de meeste abonnementen op dit moment nog om bel- en SMS-tegoed draaien, heb je bij de nieuwe Hi-abonnementen de keuze om een belbundel volledig weg te laten. In theorie is het mogelijk om een abonnement te nemen waarmee je enkel toegang hebt tot het internet. Met de nieuwe abonnementen, die vanaf 12 maart ingaan, zul je ook maandelijks moeten betalen voor je smartphone met 'Hi ToestelLease'.

Hi ToestelLease

Op dit moment zitten de kosten van je smartphone vaak inbegrepen bij je abonnement, en mag je je toestel aan het einde van de abonnementsperiode houden. Daar komt verandering in met Hi ToestelLease. Je betaalt bij elk abonnement een vast maandelijks bedrag om je nieuwe telefoon te leasen, en aan het einde van je abonnement kun je ervoor kiezen om het toestel terug te sturen of een paar tientjes te betalen om hem te behouden. Mocht je toestel onverhoopt voor het einde van je abonnement al kapotgaan, dan wordt het altijd binnen 4 uur gerepareerd of vervangen, zo belooft Hi.

0 tot 43 euro per maand extra

De prijzen van Hi ToestelLease lopen van 0 tot 43 euro per maand, afhankelijk van de smartphone die je kiest en hoelang je abonnement loopt. Vandaag maakte Hi de tarieven voor ToestelLease bekend, en welk toestel in welke categorie zit. Zo zul je voor de iPhone 4S met 32GB 24,50 euro per maand moeten bijbetalen voor een tweejaarsabonnement, en 43 euro per maand als je abonnement slechts een maand loopt. 'Gratis' toestellen zijn er nog steeds: de Samsung Galaxy Y is zowel met een abonnement van 1 als 2 jaar gratis.

Hi Messaging ToestelLease prijzen

Belbundel optioneel

Vanzelfsprekend komen er dan nog wel kosten voor de andere onderdelen van je Hi-abonnement bij. Wil je bijvoorbeeld twee jaar lang een nieuwe HTC One X met Hi-abonnement met 1000 MB aan snel internet en 75 belminuten, dan betaal je daarvoor straks 45,00 per maand. Overigens is een bel/SMS-bundel niet verplicht; als je het wil kun je die ook gewoon weglaten en zo toch een paar euro per maand besparen. De nieuwe abonnementen gaan in vanaf 12 maart; heb je vóór die tijd al een Hi-abonnement afgesloten, dan behoudt je gewoon je huidige abonnementsprijs zolang je abonnement nog loopt.

6 Reacties

Plaats een reactie Plaats nu een reactie en praat mee over dit artikel!
Bas Hettinga
Goedenavond,

Zelf lease ik nu de Iphone 4 en ik ben er heel erg tevreden over. Je kan zelf je belbundel kiezen en over 1 jaar kan ik alweer mijn nieuwe mobiele telefoon uitzoeken, dus ik heb altijd de nieuwste mobiele telefoon.

Mijn Iphone 4 had een keer schade, dezelfde dag werd mijn telefoon nog gerepareerd en het kostte mij helemaal niets.

Ik adviseer je om eerst op hi.nl te kijken, want hier staat allemaal belangrijke informatie op om je toestel te leasen. Mijn Iphone 4 heb ik besteld via een van de aanbiedingen op www.hi.nl, want er staan altijd voordelige aanbiedingen op.

Met vriendelijke groet,

Bas Hettinga
Z. P.
Betalen voor je telefoon deed je altijd al alleen nu mag je aan het eind nog meer betalen of terugsturen waar ze daarna zelf die telefoon weg doen waar ze nog een zeer leuke prijs voor kunnen krijgen.

Hier op internet staan verhalen dat ze het doen om HI goedkoper te maken. Dit is niet het geval. Voor Hi is het wel goedkoper. Ach Hi telfort kpn enz enz alles is of van KPN of T-mobile ze kunnen alles doen wat ze willen.
Ron
@cor

De verzekering is extra. Als de telefoon kapot gaat krijg je een nieuwe. Maar niet als het je eigen schuld is (bijvoorbeeld waterschade) of bij diefstal.

De extra verzekering vergoed dan wel een nieuwe telefoon.
Dave
Dit is een vorm van pure oplichterij bij een abbo zit de toestel prijs all inbegrepen vergelijk sim only maar is een met een abbo mrt een iphone er bij bijv. en dan zou je het toestel wat je dus all dubbel betaald bij een abbo ook nog is moeten gaan leasen denk dat het een groot suc6 wordt voor hi !
Priscilla
Nee, idd. Ze denken tegenwoordig dat wij als consument echt uit een ei komen ofzo en zij hun zakken maar vullen!
cor
waarom moet er dan een verzekering bij voor de telefoon als je hem leased ,dat is toch nooit bij een leasecontract.

GSMinfo.nl volgen

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden