Vergelijk 1.551.370 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Android 2.3.3 Gingerbread update voor Samsung Galaxy Ace

Door , - 12 reacties
Android 2.3.3 Gingerbread update voor Samsung Galaxy Ace

De uitrol van de Android 2.3.3 Gingerbread update voor de Samsung Galaxy Ace is begonnen. Waar Polen en Rusland de update als eerste mogen ontvangen, zal de update vrij snel naar Nederland komen.

Samsung Galaxy AceSamfirmware.com weet te melden dat de uitrol van de Android 2.3.3 Gingebread update voor de Samsung Galaxy Ace gaat beginnen. Polen en Rusland zullen de eerste zijn die de update krijgen. In Nederland begint de uitrol binnenkort, wanneer exact is niet bekend.

Waar gisteren bekend werd dat de Samsung Galaxy S wellicht binnenkort over Android 2.3.4 kan beschikken, is dit voor de Ace dus (nog) niet aan de orde. De 2.3.3 update betekent echter al een kleine verbetering ten opzichte van de huidige versie.

Het grootste verschil is dat ontwikkelaars alvast NFC-apps kunnen gaan ontwikkelen. In Nederland staat NFC echter nog in de kinderschoenen dus in dit opzicht is de update niet heel relevant. Toch kan het natuurlijk nooit kwaad om je Galaxy Ace van de nieuwste versie van Android te voorzien. Binnenkort zal Android 2.3.3 binnen te halen zijn via Samsung Kies.

Samsung Galaxy Ace S5830 aanbiedingen

Provider Minuten Data MB Maandprijs Toestel
hollandsnieuwe 24 mnd 175 - 10,00 Gratis Bekijken
hollandsnieuwe 24 mnd 75 - 10,50 Gratis Bekijken
hollandsnieuwe 24 mnd 275 275 12,00 Gratis Bekijken
hollandsnieuwe 24 mnd 550 550 14,00 Gratis Bekijken
Ben 24 mnd 100 500 15,00 Gratis Bekijken
Alle Samsung Galaxy Ace S5830 aanbiedingen.

12 Reacties

Plaats een reactie Plaats nu een reactie en praat mee over dit artikel!
Peter
@Maarten. Dat kan liggen aan de provider die je hebt of aan het feit dat de Samsung de update gefaseerd beschikbaar stelt.
diender
ik kreeg gisteren ook de mededeling dat er nieuwe firmware was voor de ace, toen ik deze aansloot. bleek dat hij inderdaad gingerbread installeerde. Ik ben benieuwd wat de verbeteringen zijn. Ik had het idee dat bij zoals youtube het beeld scherper was. maar dat kan ik ook verbeeld hebben.
galaxy ace
ik heb sinds gister android 2.3.3 update via kies 2.0.0 gekregen het maakt eigenlijk niet veel uit weet je
Bram
Ik heb nog steeds geen update gekregen weet iemand misschien hoe ik die moet update want bij kies 2.0 zegt hij dat hij up to date is maar ik heb nog steeds 2.2
Jarno
@ julian
Bij mij valt de galaxy ace ook regelmatig uit.het is een bug in android 2.2. Als je je wifi laat opstaan als je hem in standby zet gaat hij na verloop van tijd uitvallen. Beste oplossing tot nu toe is gewoon wifi uitzetten voor hem in standby te zetten.
Julian
Ja, ik weet hoe dit komt. Dat komt omdat iedereen zijn telefoon van een andere leverancier heeft die zijn telefoon uit allerlei landen laat importern. Als je dus een leverancier hebt die zijn toestellen uit rusland besteld heb je de update ook als eerste. Dit was bij mij namelijk het geval... Heeft iemand van jullie trouwens ook last van dat de telefoon regelmatig spontaan uitvalt?
Lisanne
Ik heb ook nog geen update.. weet iemand hoe het kan dat de een wel een update heeft en de ander niet? (Nederland)
Mattiezzz
@ Thijs

Gebeurt dit via de firmwareversie?

Hier bij mij nog geen update beshikbaar (Belgie).
Thijs Oost
Ik heb gister mijn Samsung Galaxy Ace via Samsung Kies 2.0 geüpdatet naar Android 2.3.3 Gingerbread; toen ik de telefoon aansloot, kreeg ik de melding dat er een firmware-update was.
Plaats een reactie

Gerelateerd toestel

GSMinfo.nl volgen

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden