Vergelijk 1.361.790 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Android 2.3 Gingerbread voor HTC Desire Z update eind juli

Door , - 18 reacties
Android 2.3 Gingerbread voor HTC Desire Z update eind juli

Updates van HTC blijven maar binnenstromen: de Desire Z zal eind deze maand een update krijgen naar de nieuwste versie van Android, 2.3 Gingerbread.

HTC Desire ZHTC liet vandaag via Facebook weten dat het testen van Android 2.3 Gingerbread voor de Desire Z voorspoedig loopt, en dat de update als alles meezit eind deze maand voor alle bezitters van deze smartphone te downloaden zal zijn.

Het nieuws is te vinden op de Facebook-pagina's van verschillende afdelingen van HTC, waaronder de Roemeense en Britse vestigingen van de smartphonefabrikant. We kunnen er vermoedelijk dus vanuit gaan dat de Gingerbread update ook in Nederland voor het eind van de maand zal launchen.

De HTC Desire Z is de eerste Desire-toestel met een uitschuifbaar en volledig QWERTY-toetsenbord. Dat maakt het een stuk makkelijker om berichten te typen voor je vrienden. Op alle andere gebieden biedt de Z wat je van een goede smartphone kunt verwachten: een snelle processor, goede camera, en veel functies. Met de Android-update van deze maand zal de Desire Z ook op de nieuwste versie van het Android besturingssysteem draaien.

Ook updates voor Desire en Sensation

Eerder deze week wist HTC ook al te melden dat de HTC Desire eenzelfde update voor eind juli kon verwachten, en ook de HTC Sensation krijgt in augustus een update; bij die telefoon zal de bootloader worden unlocked. Het is goed om te zien dat HTC ook na de release van zijn telefoons nog voor voldoende ondersteuning zorgt, om klanten tevreden te houden.

18 Reacties

Plaats een reactie Plaats nu een reactie en praat mee over dit artikel!
mischa
Instellingen -- sd kaart -- sd kaart ontkoppelen. Wachten. Sd kaart weer koppelen en je foto's zijn (tijdelijk) terug. Tot iets ze weer verbergt. Maar ze zijn nooit helemaal weg.
Jolanda
Ben heel blij met mijn HTC, maar heb ook het probleem dat ik de foto`s die ik maak later niet meer terug kan vinden, heb het ook al in de winkel gevraagd, maar ook die jongen kon het probleem niet oplossen, heeft iemand hier al een oplossing voor??? Vind het wel irritant en wil graag een oplossing hiervoor!! de jongen in de winkel zei wel dat ik mijn mobiel misschien kon updaten of hem terug zetten op de fabrieks instellingen maar of dat ook helpt wist hij niet. Wie weet meer???
Ik.
Ik had ook het probleem met de sneltoetsen, maar dat is nu weer opgelost ! Bedankt!
Nu maar hopen dat t niet weer gebeurd ...
Rob
"Kan geen sms verzenden naar sommige contacten."

Ik heb nog geen oplossing, maar wel een work-around. Bij de HTC like kan je "handcent sms"-app downloaden. Daarmee kan je wel SMSjes verzenden naar de contacten waar het normaal niet meer mee lukt.
Rob
Ook hetzelfde probleem als Karin.
Heb haal veel sites bezocht waar het probleem gemeld wordt, maar nog geen oplossing. Ik ga morgen HTC bellen.
Marco
Die foto 's is inderdaad ook een drama. Ze zijn er wel, maar de Galerij vind ze gewoon random niet. Heb zelf Quickpic geinstalleerd, werkt veeeel beter en sneller.

Was voor de update trouwens ook al een probleem. Iedereen heeft het en na een jaar nog geen fix. Ik vind dat zo raar.....
Rens
Zelfde probleem als Simona, na 6 juli kan ik geen foto meer terugvinden. Als je foto heb gemaakt zie hem nog wel terug in de galerij. Maar je wanneer je het toestel een keer op standby heb gezet zijn ze weg.
Marco
Ik heb ook precies hetzelfde sms-probleem als Karin. Zou idd ook graag willen weten of daar een fix voor is.
Karin
Ik kan naar sommige contacten opeens geen sms meer sturen. Ik kan hem alleen als concept opslaan
Simona
Na de update slaat mijn telefoon geen foto's meer op en ligt mijn 3g verbinding er vaker uit!! Heb al meerdere mensen gehoord die hetzelfde hebben!
Faab_e
Thanks! Had het probleem ook...
Ik mis alleen op mijn toetsenbord op het scherm de letter Z, nog meer mensen dit probleem??
Tom
@Stephany: dank je wel voor de oplossing. Ik had hetzelfde probleem en kwam via Google hier terecht en dat heeft inderdaad het probleem opgelost.
Stephany
Nu nog de oplossing voor mijn verdwenen touchscreen toetsenbord. Wie kan mij helpen?
Stephany
OPLOSSING VOOR SNELTOEST-PROBLEEM:

Settings - Applications - Quick Launch - Delete all shortcuts
Jeroen Martens
Ik heb precies hetzelfde!! na die update... als ik nu in whatsapp zit (bijvoorbeeld) en ik druk de letter B in op het qwerty toetsenbord dan krijg ik mijn browser en letter s mijn sms-berichten! ik kan het alleen oplossen door de mobiel opnieuw op te starten en na een tijdje heeft hij het weer! hopen op een snelle oplossing!
pieter
Ik heb nu problemen met mijn toetsenbord, na de update.
Er zijn plotseling sneltoetsen gemaakt van mijn toetsenbord.
Zijn er meer mensen met dit probleem, en hoe los ik dit op?
Plaats een reactie

Gerelateerde toestellen

GSMinfo.nl volgen

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden