Vergelijk 1.966.161 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Nokia E-serie toestellen in de toekomst op Symbian ^3!

Door ,

Nieuwe toestellen in de Nokia E-serie gaan draaien op Symbian ^3. Waar de nieuwste modellen in deze serie nog op Symbian 9.3 draaien zal dit in de toekomst anders zijn.

Nokia E5Nokia is van plan om nieuwe toestellen uit de de E-serie van een flinke upgrade te voorzien. De Finse fabrikant sprak namelijk uit dat het de ambitie heeft om deze toekomstige modellen uit te rusten met Symbian ^3. Huidige toestellen als de Nokia E75 en E72 moeten het namelijk nog doen met Symbian 9.3.

Hier gaat dus verandering in komen. Nokia verklaart: “The Nokia E Series device portfolio is definitely a priority on Nokia’s technology roadmap. Nokia E Series devices with Symbian ^3 and touch screens will be announced in due time”.

De verwachting is dus dat E-serie modellen die nog aangekondigd moeten worden, op Symbian ^3 gaan draaien. De verwachte Nokia E5 (zie afbeelding) zal hier dus nog niet over beschikken.

Het is niet bekend of de E-serie doorgaat met haar populaire QWERTY-toestellen, het zou ook zomaar kunnen dat er ook hoogwaardige touchscreens gelanceerd gaan worden. De toekomst zal uitwijzen welk effect deze boost zal hebben op de bekende Nokia E-serie!

Bron

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

De 5 populairste smartphones

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden