Vergelijk 1.370.565 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Het leed dat ladyphone heet

Door ,
Het leed dat ladyphone heet

Af en toe lanceren mobiele fabrikanten een zogeheten ladyphone. Telefoons speciaal bedoeld voor vrouwen, want kekke kleurtjes en leuke accessoires. Maar zitten vrouwen eigenlijk wel op zulke vrouwentelefoons te wachten?

Samsung Galaxy Ace SupertrashIn januari kondigde Samsung de Galaxy Ace aan, speciaal bedoeld voor vrouwen en daarom geleverd met een Supertrash-tasje. Deze week werd bekend dat de Nokia N8 voortaan in het roze te koop is. En vandaag dook de HTC Bliss op, de 'eerste Android-smartphone speciaal voor vrouwen.'

Wat is er 'lady' aan een ladyphone?

Leuk, die ladyphones. Maar wat is er lady aan? Wit of roze, daar worden vrouwen wild van, is de gedachte van de fabrikant. Of anders doen we er accesoires bij, dat werkt ook goed! Ga maar eens na, het enige wat er vrouwelijk is aan een roze Nokia N8 is de kleur roze. En bij de Galaxy Ace krijg je tasje, om je telefoon in te doen!

HTC BlissDe HTC Bliss gaat wat dieper. Het toestel is voorzien van een groene tint, waar een kalmerend effect van uit zo moeten gaan. Ook zou de Bliss standaard uitgerust zijn met winkelvergelijk-software en apps om je calorieën te tellen. En nog iets om de Bliss aan je handtas te vestigen.

Dus: veel lady is er niet aan de ladyphone. De telefoon is hetzelfde, de tierelantijntjes doen het werk. Trappen vrouwen daar echt in? Oke, shoppen en op je gewicht letten zijn favoriete damesbezigheden, maar zijn dat redenen om een ladyphone te kopen? Ik betwijfel het: het gaat de dames net zo goed om snel internet, een camera of Facebook. Bovendien kun je de calorie-app ook gewoon los downloaden.

Haal alles uit de kast

Alcatel OT 808Ik zie maar twee mogelijkheden: of stoppen met dat hele ladyphone-gebeuren, óf alles uit de kast halen. En dan echt alles, niet zo half-half. Maak hem zo vrouwelijk mogelijk, dat mannen er niet eens bij in de buurt willen komen. Dan is het predicaat 'ladyphone' niet langer alleen een marketingstunt, maar ook echt verdiend. Alle lof daarom voor de poederdoos van Alcatel. Een afzichtelijk geval, maar Roos, Selena en Reggie zijn er maar wat blij mee!

 

 

Samsung Galaxy Ace S5830 beste abonnement per provider

Provider Minuten Data MB Maandprijs Toestel
hollandsnieuwe 24 mnd 275 275 € 12,00 Gratis Bekijken
Tele2 24 mnd 150 100 € 12,00 Gratis Bekijken
Ben 24 mnd 100 500 € 15,00 Gratis Bekijken
Telfort 24 mnd 150 500 € 16,00 Gratis Bekijken
T-Mobile 24 mnd - 500 € 20,00 Gratis Bekijken
Hi 24 mnd - 500 € 22,00 Gratis Bekijken
Vodafone 12 mnd 100 200 € 23,00 Gratis Bekijken
KPN 24 mnd 150 500 € 24,00 Gratis Bekijken
Alle Samsung Galaxy Ace S5830 aanbiedingen.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

GSMinfo.nl volgen

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden