Vergelijk 1.320.529 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Telfort Basis 300

Informatie, tarieven en telefoon aanbiedingen bij het Telfort Basis 300 abonnement.
300 belminuten, keuze uit verschillende SMS- en internetbundels, na 10 minuten is bellen gratis, toestel is direct van jou.

Populaire telefoons bij Telfort Basis 300

Alle mobiele telefoons met Telfort Basis 300

Informatie over Telfort Basis 300

Het Telfort Basis 300 abonnement is geschikt voor mensen die een abonnement op maat willen. Omdat bij Telfort Basis alles mogelijk is, maar niks verplicht, kun je zelf kiezen of je wel of niet wil betalen voor SMS'en, internet, belminuten of een toestel. Zo betaal je nooit voor zaken die je niet gebruikt.

Bij het Basis 300 abonnement krijg je dan ook alleen 300 belminuten. SMS en internet kan je aanvullend bestellen, maar het is dus niet verplicht. Zijn 300 minuten iets teveel? Telfort heeft ook het Basis 150 abonnement, met maar 150 minuten. Wil je meer minuten? Kijk dan naar het Telfort Basis 500 abonnement, dat 500 minuten geeft en volgens dezelfde regels is opgebouwd: Niks moet, alles kan.

Het abonnement

Bij het Telfort Basis 300 abonnement krijg je zogezegd 300 belminuten. Wanneer je buiten je bundel belt of SMS't betaal je 24 cent per verzonden bericht of gebelde minuut. Er is echter een groot verschil met andere abonnementen. Bij Telfort hou je namelijk op met betalen zodra je langer dan 10 minuten belt. Vanaf dat moment maak je dus geen gebruik meer van je ingekochte belminuten, en je hoeft ook niet te betalen als je buiten je bundel belt. 

Toestelbundel

Bij Telfort's abonnementen kies je zelf of je wel of geen smartphone bij je bundel krijgt. Bij elk abonnement kun je namelijk een Toestelbundel afsluiten. Voor een vast maandelijks bedrag krijg je dan een smartphone toegestuurd. De hoogte van dat bedrag hangt af van de smartphone die je kiest. Een goedkoop mobieltje is een paar euro per maand, voor een high-end smartphone betaal je een paar tientjes. Geen gedoe met ToestelLease: met Telfort's toestelbundels is de smartphone die je kiest direct van jou!

Aanvullende bundels

Er is een groot aanbod met aanvullende bundels. De mensen die van een vrije keuze houden, zijn hier helemaal op hun plek. Zo zijn er sms-bundels: de goedkoopste bestaat uit 100 sms'jes. Vind je dit te weinig? Dan is er een pakket waarbij je onbeperkt kunt SMS'en per maand krijgt. Zit je liever op WhatsApp en sms je nooit meer? Dan kun je er tevens voor kiezen om geen sms-bundel te nemen. Dat levert je dan een kleine korting op de maandprijs op.

Internet is ook in verschillende smaken te krijgen. Bij Telfort kan je in ieder geval geen data gebruiken als je geen databundel hebt afgesloten. Zo kom je dus niet voor hoge rekeningen te staan als een applicatie op de achtergrond toch per ongeluk verbinding maakt met internet. Ook als je de limiet van je bundel hebt bereikt kan je geen data meer binnenhalen. Je krijgt dan wel een SMS'je van Telfort waarin staat hoe je gemakkelijk en snel door een berichtje te sturen je databundel kan vergroten. De internetbundels zijn er in verschillende smaken, met groottes variërend van 500 MB tot 3 GB.

Je kunt ook kiezen voor Telfort's InternetVersneller 4G. Dit is een speciale bundel van 5 euro per maand die van je 3G-verbinding een 4G-verbinding maakt. Met 4G haal je downloadsnelheden tot wel 25 Mbps, wat tot wel tien keer zo snel is als 3G. Met InternetVersneller 4G kun je dus altijd en overal films streamen of razendsnel grote bestanden downloaden. Deze bundel kan iedere maand aan- of uitgezet worden, waardoor je alleen betaalt als je hem gebruikt.

Belangrijkste voordelen Telfort Basis abonnement

  • Na 10 minuten bel je gratis!
  • Je betaalt niet voor belminuten, SMS'jes en MB's die je niet gebruikt
  • Geen toestellease: je mobiele telefoon is direct van jou!

Contract

Je sluit een Telfort Basis 300 abonnement af voor een of twee jaar. Let op: bij de 2-jarige abonnementen zijn de vaste abonnementskosten vaak wat lager. De aansluitkosten bedragen 30 euro. Je kan tussendoor gemakkelijk opschalen naar een grotere bundel, en daarna net zo gemakkelijk weer teruggaan naar je oude niveau.

Vergelijkbaar met Telfort Basis 300

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden